Ulemperne ved en kabelmodem

June 2

Ulemperne ved en kabelmodem


Kabelmodem brast på internettet scene lovende lyn-hurtig adgang langt overstiger de opkaldsforbindelser af dagen og slå konkurrerende teknologi, DSL, af en lang skudt i den tidlige igangværende. DSL har skåret væk på nogle af de tidlige fordele, og nogle af ulemperne ved kabel-adgang Internet tilbage.

Delt båndbredde

Kabel internet-teknologi udmærker sig ved at opretholde signalstyrken over afstand. Når det er leveret til en region, men som et kvarter, det er delt blandt at regioner abonnenter. Mens øget kapacitet er mindsket effekten lidt, er det stadig muligt, at brugerne vil se betydeligt lavere hastigheder i spidsbelastningsperioder, hvor flere mennesker bruger den delte forbindelse.

Koste

Båndbredde er lig penge, så kablets fordel i gennemløb kommer med en pris. Selv i planer om lignende hastigheder sammenlignet med DSL, kunderne bruger mere pr Mb med kabel, end de gør med DSL.

tilgængelighed

Det er svært at forestille sig, men der er stadig lommer af USA uden tilstrækkelig kabel-tv-tjeneste. Der er langt færre sådanne lommer uden boligområder-line service betyder kabel internet er på balance mindre tilgængeligt i fjerntliggende områder.