Skrifttyper, der bruger mindre blæk

May 31

Ikke alene er printer blæk øje-wateringly dyre, men de er også dårligt for miljøet, forårsager udledning af drivhusgasser og fylde deponeringsanlæg med ikke-biologisk nedbrydelige affald. Så det giver mening at udskrive dine dokumenter ved hjælp af de mest blæk-venlige typografier. På den måde bliver du spare penge og måske bidrage til at redde planeten også.

Konventionelle skrifttyper

Visse skrifttyper anvendes af Microsoft Word, Open Office og andre tekstbehandlingsprogrammer bruger mindre blæk - herunder Century Gothic, Times Roman, Calibri og Verdana. Den gennemsnitlige bruger udskrivning 25 sider pr uge med en af ​​disse snarere end en blæk-tungere font ville spare $ 20 per år. Century Gothic bruger 30% mindre blæk end den almindeligt anvendte Arial.

Brugerdefinerede skrifttyper

Ecofont er en skrifttype, der ser lidt ligesom Arial, men hvert bogstav har et center af bittesmå hvide "huller", hvilket betyder skrifttypen bruger 50% mindre blæk. Ecofont kan downloades gratis og installeres nemt på din tekstbehandlingsprogram. Den er tilgængelig til både PC og Mac-computere.

Udskrivning websider

Udskrivning ud websider kan bruge en stor del af blæk. Læsbarhed og Printwhatyoulike.com er programmer, der kan installeres, der konverterer teksten til en webside til en mere blæk-venlige skrifttype, og også fjerne billeder, overskrifter og reklamer.


relaterede artikler