Sådan Ryd side File

May 29

Sådan Ryd side File


En side-fil er en placering på din computer, som indeholder oplysninger. Dette bevarer sædvanligvis information, der er for store til at passe i hukommelsen. Desuden kan tredjepartsprogrammer gemme sikkerhedsoplysninger på siden filen. Hvis du har følsom eller adgangskode materiale på din harddisk, rydde siden filen er vigtigt. Denne teknik vil arbejde med alle versioner af Windows XP og Vista.

Instruktioner

1 Vælg "Start Menu" ikonet på værktøjslinjen. Klik på "Alle programmer" og derefter fanen "Tilbehør". Rul til "Kør" fanen og klik.

2 Indsæt "Regedit" i feltet "Åbn". Vælg "OK". Den Registreringseditor vises.

3 Klik på "HKEY_Local_Machine" mappe. Dobbeltklik på "System" og derefter "CurrentControlSet" mapper. Vælg pilen ved siden af ​​"Control" mappe. Find "Session Manager" mappe, og tryk på pilen. På "Memory Management" mappe, skal du dobbeltklikke på. Hver mappe er en undermappe af "HKEY_Local_Machine." Åbn mapperne i orden. Find "ClearPageFileAtShutdown" i boksen til højre.

4 Dobbeltklik på "ClearPageFileAtShutdown" valgmulighed. I redigeringsfeltet, ændre "Value data" til "1" og tryk på "OK".

5 Tryk på "X" øverst af topdomæneadministratoren skærmen. Genstart din pc.

TIPS

  • Du må ikke ændre Windows-registreringsdatabasen frit. Hvis du ændrer andre indstillinger eller værdier, Windows- eller visse programmer måske ikke funktion.Hvis nedlukning proces kan tage længere tid efter, at ændringerne er gennemført. Under lukningen, er siden filen clearing. Afhængig af størrelsen, kan det tage flere minutter.

relaterede artikler