Hvordan man opbygger en Metal Screen

March 3

Hvordan man opbygger en Metal Screen


Realiseringen af ​​et metal skærm til at passe et bestemt vindue størrelse er ikke en vanskelig opgave, men vil kræve en blid berøring. Da de fleste aluminium skærm frame stykker sælges i seks-fods længder, måling af alle fire sider af bestemt vindue eller dør, metal skærmen er bygget til før du køber materialer er nødvendig.

Instruktioner

1 Mål hjørne-til-hjørne dimensioner af indersiden af ​​en åben vinduesramme. Tilføj 1/16 tomme til disse målinger for at bestemme, hvor meget skærm materiale at købe for det nye vindue skærmen. Træk 4-5 mm fra disse målinger til at bestemme størrelsen af ​​aluminium, som du bliver nødt til at passe ind i vinduesrammen sig selv, hvis du ikke har den gamle originale metal skærm fra vinduet for at bruge som en guide.

2 Skær endehjørner af aluminium rammestykker i en 45 graders vinkel, ved hjælp af gerings at måle vinklen og hack saven til at skære aluminium stykker.

3 Sæt vindue skærmen seler i hver ende af aluminium stykker. Tilslut vindue skærmen stykker til hinanden, således at metalrammen af ​​skærmen er firkantede.

4 Læg metal vindue skærmen ramme på en flad overflade. Pas på ikke at bøje eller slå rammen.

5 Lægge netmaterialet ud over toppen af ​​aluminium skærmen ramme. Trim vinduet skærm med saksen, så du forlader omkring en tomme af skærmen materiale overlapper aluminium skærmrammen på alle fire sider.

6 Sæt gummi (eller metal) vindue skærmen spline i aluminium skærm frame kanaler over toppen af ​​skærmen materiale ved hjælp af den konvekse ende af spline rullen værktøjet. Forsøge at holde den øverste del af mesh sigte på en lige længde uden at lade det ripple op hele vejen på tværs af en kant af skærmen aluminium.

7 Træk forsigtigt skærmen materialet over den modsatte ende af aluminium metalramme. Sæt vindue skærmen spline ind i skærmen frame kanalerne med spline rullen værktøjet igen. Gentag den samme proces på begge sider af vinduet skærmen ramme. Trim overskydende skærm med en saks. Hold spline del af skærmen vender indad, når du installerer skærmen i vinduesrammen slots.


relaterede artikler