Hvad er den nemmeste måde at Network To computere?

February 17

To computere interfaced sammen for at dele data, ressourcer og internetadgang kaldes en "peer to peer" netværk. De kan tilsluttes via kabel eller trådløs adgang gennem forskellige konfigurationer. Afhængigt af brugernes behov, kan du tilslutte to computere på flere måder uden at have kendskab til et netværk tekniker eller computer specialist.

RS232 / 485 Network

En billig måde at forbinde to computere er at skabe en RS232 eller RS485-netværk. RS232 / RS485 kabel har en 24-bens port kvindelige til mandlige stik. Den ene ende af kablet er forbundet til den serielle port værtscomputeren og den anden ende forbindes til en seriel port ved den anden computer. RS232 / RS485-konfiguration har sine begrænsninger. Det er kun godt, når computere er i samme rum. I den nærmeste fremtid, vil computeren industrien har en trådløs RS232 / R485 netværkskort til rådighed for trådløs tilslutning. Denne konfiguration behøver ikke adgang til internettet.

10/100 Base T Ethernet-konfiguration

10/100 Base T Ethernet-konfigurationer er standard i mange små virksomheder og hjemmenetværk. En Ethernet-konfiguration består af kategori 5 kabler med R45-stik. Mange af nutidens computere automatisk er fremstillet med en R45-stik Ethernet-port og er konfigureret til 10/100 Base T-netværk. De to computere er tilsluttet en 10/100 Base T Ethernet-hub. Hvis de to computere er en betydelig afstand fra hinanden, kan en router være nødvendig for at bidrage til at øge signalet mellem de to computere.

Trådløs konfiguration

Trådløse netværk er konfigureret ved hjælp af en trådløs hub med en antenne, som er forbundet til en DSL eller kabel Internet interface. Det kræver de to computere til at have et trådløst kort eller interface, der gør det muligt for computere til at forbinde og dele oplysninger. Når systemet er tændt, ser den automatisk til det trådløse netværk, og når fundet, er computeren automatisk på internettet. Mange trådløse netværk har en afstand på op til 1000 fod eller mere, afhængigt af signa.

USB Network

USB-netværket ligner et peer-to-peer-netværk. Men en USB netværk er hurtigere. En USB-netværk har en USB-hub, som to computere kan tilsluttes samtidigt få adgang til data internettet eller dele uden en dråbe i hastighed eller computerens ydeevne. USB-kabler flytte data ved en større hastighed (50kbps) end RS232 / R485-konfiguration (20kbps). Hvis der er en betydelig afstand (25 fod eller mere) mellem de to computere, bør en router anvendes til at forstærke signalet.

Sikkerhed strategier og politikker

Selv en peer-to-peer-netværk har brug for en strategi til at beskytte begge computere på netværket fra hacking, virus og fil tab. Windows-operativsystemer har integreret programmer, der overfører data mellem computere, der kan beskyttes med adgangskode. De to computere skal have brugerens sikkerhed implementeret i begge ender. Disse sikkerhedsforanstaltninger profiler kan oprettes automatisk i Windows-operativsystemet User Authentication program.


relaterede artikler