Fakta om at tjene penge Online

February 21Mens der er enorme muligheder for at tjene penge online, er der også enorme risici. FBI for 2009 Årsberetning om Internet Crime links internetsvindel til millioner $ 559,7 i tab for amerikanske statsborgere - op 294.700.000 $ fra 2008. Men på muligheder at leve hjemme på computeren er eksploderet i det seneste årti, og fortsætte med at vokse.

Hjem iværksættere

I oktober 2009 rapporterede BusinessWeek Magazine, at mere end halvdelen af ​​alle forretninger i Amerika var hjemme-baseret, og omkring 6,6 mio givet mere end halvdelen af ​​den samlede husstandsindkomst for ejerne. Disse virksomheder beskæftiget mere end 13 millioner mennesker i 2008, mens venturefinansierede virksomheder kun ansat 12,1 mio.

Arbejde for andre på Home

Rat Race Rebellion, en online job ressource medstifter af CNN Internet Fraud and Safety Expert Chris Durst, bemærker, at mange kendte virksomheder tilbyder legitime arbejde fra hjemmet muligheder. Aetna Forsikring har en Telework program, der ansætter arbejde-at-home medarbejdere til call center arbejde og en række andre opgaver. Demand Studios hyrer folk til at skrive og redigere artikler om en bred vifte af emner. En uddannelsesmæssig baggrund og / eller erhvervserfaring i stort set ethvert område vil kvalificere kompetente forfattere, selv om de ikke har nogen faglig skrivning oplevelse. Rat Race Rebellion lister muligheder for snesevis af andre specielle områder, fra hjem domstol rapportering til hjem oversættelse til hjem undervisning arbejdspladser.

Google

Web-udviklere kan tilmelde dig Googles AdSense-programmet og tjene penge reklamere på deres websteder. For at foretage betydelige overskud med Adsense, du har brug for at uploade indhold kvalitet konsekvent, der arbejder i et nichemarked, og du skal forstå de ins og outs af søgemaskine optimering. Google ansætter også folk til forskellige arbejde-at-home job, herunder - tro det eller ej - web-surfing. Som en del tid Ads Kvalitet Rater, ville du være ansvarlig for at analysere kvaliteten af ​​hjemmesider over hele internettet til at hjælpe Google etablere sine søgning placeringer.

svindel

Jobbet Annoncekvalitet kræver en bacheloruddannelse eller tilsvarende erhvervserfaring og verificerbar kendskab til internettet. Dette adskiller den fra, hvad Scambusters - en nonprofit Internet vagthund gruppe - kalder "ved noget, ikke gør noget" scams. Enhver make-penge-online tilbud, der siger, at du ikke behøver at vide om internettet eller endda bruge en computer er et fupnummer. Scambusters tilråder, at du aldrig betaler for en mulighed for at arbejde hjemmefra og at du forskning virksomheden foretager udbydelsen, før man investerer dig selv i det.

Rapportering Svig

Selv om det kan være pinligt, hvis du finder dig selv et offer for en online fidus, er det vigtigt, at du rapportere det, så andre ikke kommer til at lide samme skæbne. Internet Crime Complaint Center kombinerer ressourcerne i FBI, National White Crime Collar Center og Bureau of Justice Assistance at opspore en bred vifte af Internet svindel. Du kan indsende en klage på sin hjemmeside.