Sådan får du adgang Dell PC Restore

January 9

Sådan får du adgang Dell PC Restore


Dell har et systemgendannelse program skjult i alle deres pc harddiske. Beliggende i sin egen partition, indeholder programmet pc'ens oprindelige fabriksindstillinger og giver brugerne mulighed for at genoprette deres operativsystem og andre indstillinger i tilfælde af en harddisk nedbrud eller andet operativsystem funktionsfejl. Der er to forskellige genoprette programmer, et til Dell-computere, der kører Windows Vista og et andet program til Dell-computere, der kører Windows XP.

Instruktioner

Sådan får du adgang Dell PC Restore på Vista

1 Backup alle dine vigtige filer, dokumenter, billeder, lydfiler og andet, der er på din computer, som du ikke ønsker at miste. En computer systemgendannelse sletter alt der er blevet gemt på computerens harddisk. Bestem hvad du ønsker at gemme og overføre oplysningerne til et flashdrev, en ekstern harddisk, omskrive-stand cd eller dvd, eller en online lagerplads. En anden mulighed er at e-maile dokumenter til dig selv ved hjælp af en online mail tjeneste som Hotmail eller Gmail.

2 Tag eventuelle printere, scannere eller andet, der kan kobles til computeren via en USB-port.

3 Genstart computeren. Når skærmbilledet Dell kommer på, tryk og hold "F8" -tasten, indtil "Avanceret Boot" vises. Det er vigtigt at gøre dette trin, før skærmbilledet Windows Vista vises, eller du vil ikke kunne få adgang til at genoprette programmet. Hvis dette sker, skal du genstarte computeren, når den er færdig opstart, og prøv igen.

4 Vælg "Reparer computeren" ved hjælp af pil ned. Hit "Enter" knappen.

5 Vælg det sprog med pil ned. Hit "Enter" knappen.

6 Indtast administrator-id og vælg "OK".

7 Vælg "Dell Factory Image Restore" og klik på "Næste", når gendannelsen åbnes.

8 Vælg "Ja", når du bliver spurgt, om du vil gendanne computerens indstillinger. Klik på "Næste" for at starte gendannelsesprocessen. Det vil omkring 10 minutter til helt at gendanne operativsystemet og indstillinger. Du må ikke slukke for computeren under denne proces, eller du kan ikke være i stand til at genstarte computeren.

9 Klik på "Afslut", når du bliver bedt om at genstarte computeren. Computerens oprindelige fabriksindstillinger er blevet gendannet.

Sådan får du adgang Dell PC Restore på XP

10 Backup alle dine vigtige filer, dokumenter, billeder, lydfiler og andet, der er på din computer, som du ikke ønsker at miste. En computer systemgendannelse sletter alt der er blevet gemt på computerens harddisk. Bestem hvad du ønsker at gemme og overføre oplysningerne til et flashdrev, en ekstern harddisk, CD eller DVD, eller en online lagerplads. En anden mulighed er at e-maile dokumenter til dig selv ved hjælp af en online mail tjeneste som Hotmail eller Gmail.

11 Tag eventuelle printere, scannere eller andet, der kan kobles til computeren via en USB-port.

12 Genstart computeren. Når skærmbilledet Dell kommer på, hold "CTRL" -tasten og tryk derefter på "F11" tasten for at få adgang til menuen Boot. Slip tasterne. Det er vigtigt at gøre dette trin, før skærmbilledet Windows XP vises, eller du vil ikke kunne få adgang til at genoprette programmet. Hvis dette sker, skal du genstarte computeren, når den er færdig opstart, og prøv igen.

13 Tryk på "Tab" -tasten for at fremhæve "Systemgendannelse". Hit "Enter" knappen.

14 Vælg "Bekræft", når du bliver bedt om, og tryk på "Enter" -tasten. Systemet genoprette programmet starter. Det vil omkring 10 minutter til helt at gendanne operativsystemet og indstillinger. Du må ikke slukke for computeren under denne proces, eller du kan ikke være i stand til at genstarte computeren.

15 Klik på "Afslut", når du bliver bedt om, og genstart computeren. Computerens oprindelige fabriksindstillinger er blevet gendannet.


relaterede artikler