Hvordan man kan overføre en AOL Adressebog Gratis

February 28

Hvordan man kan overføre en AOL Adressebog Gratis


Din AOL e-mail-konto sandsynligvis har din adressebog gemt på det. Hvis du ønsker at overføre din AOL adressebog gratis, det nemt at gøre og tager ikke meget tid på alle. Så længe du har den rigtige type e-mail-konto, og følg de rigtige procedurer, kan du gøre denne proces hurtigt, som du opretter din nye e-mail-konto.

Instruktioner

1 Vælg en af ​​flere gratis, web-baserede e-mail-programmer, der tillader dig at overføre adressebøger, herunder en anden AOL-konto. Du kan også tilmelde dig en betalt e-mail-tjeneste, eller en ikke webbaseret e-mail-program, men vær sikker på, at du har konstateret, at du kan overføre din adressebog.

2 Gå til din adressebog på din nye konto. Klik på "transfer-adresser" eller "import email adresser" eller "import adressebøger," afhængig af service og e-mail-program, du har valgt.

3 Sæt din e-mailadresse og adgangskode til din AOL-e-mail ind i de relevante felter. Det mail program til din nye e-mail vil logge ind på din konto og samle dine e-mail adresser.

TIPS

  • Nogle e-mail-programmer kan kun importere adressebøger, der er gemt i et Word eller Excel-fil på din harddisk. Du kan gemme din AOL adressebog som en fil på skrivebordet, og derefter importere adressekartoteket på samme måde.

relaterede artikler