Sådan Fix Audio på en bærbar

February 23

Der er et par grunde til, at lyden på en bærbar kan have behov for reparation. Den væsentligste årsag er, at en lyd driver kan være forældet, eller det kunne fejle efter en nylig ændring af systemet. For eksempel er det ikke usædvanligt, at tingene at gå galt under en opgradering fra et operativsystem til et andet. Selvom det kan være oprindeligt svært at fastslå årsagen til en bærbar computer audio fiasko, er der håb.

Instruktioner

1 Opdatere lyd driver. For at gøre dette, skal du klikke på "Start" og derefter klikke på "Run". (Bemærk: Vista-brugere videre til trin 3; Windows 7 brugere Følg trin 6 og 7.)

2 Skriv "mmc devmgmt.msc" i "Open" tekstboksen og klik på "OK".

3 Dobbeltklik på "Sound, video og spil." (Bemærk: Vista-brugere, skriv "Start" og derefter skrive "Device Manager" for at få adgang til "Sound, video og spil").

4 Find den audio driver, du tror kan være en fejlfunktion og højreklik på den. Dernæst skal du vælge "Opdater driver." Hvis din lyd driver ikke er repareret, skal du gentage dette trin, indtil alle installerede lyddrivere er opdateret og derefter retest. Hvis din lyd driver er stadig problematisk, prøv fejlfinding det.

5 Vælg "Egenskaber" på audio driver og derefter klikke på "Fejlfinding". Dernæst følg vejledningen og anbefalede forslag i reparation af lyd på din bærbare computer.

6 Klik på knappen "Start" og derefter skrive "Sound" i boksen "Søg" hvis du bruger Windows 7.

7 Klik på "Start" knappen i Windows 7 og derefter skrive "fejlfinding" i "Søg" -boksen. Klik derefter på "Fejlfinding", og derefter vælge "Fejlfinding audio play."

TIPS

  • Selv om det ikke er obligatorisk, er det en god idé at genstarte din bærbare computer for at sikre lydproblemer ikke igen.

relaterede artikler