Hvordan kan man øge megapixel

August 4

En pixel er den mindste stykke data i et billede, der kan omfatte tusinder eller endog millioner af pixels. 1 megapixel er 1.000.000 pixels. For eksempel, hvis billedet dimensioner er 2592 med 1944 pixels så det indeholder 5,816,448 (2992 x 1944) pixels, eller omkring 5,8 megapixel. Adobe Photoshop tillader en bruger at manipulere pixel billedformatet på en enkel måde.

Instruktioner

1 Start Adobe Photoshop software.

2 Klik på "File" og derefter "Åbn". Gennemse din computer og finde en billedfil. Dobbeltklik på filen for at åbne den.

3 Klik på menuen "Image", derefter "Image Size". Markér afkrydsningsfeltet "Bevar Andel" i bunden af ​​vinduet billedstørrelsen. Bemærk, at Hvis dette felt er afkrydset så billedet proportioner ville blive fordrejet.

4 Multiplicer billede bredde af højden (i pixels), givet i feltet "Pixel Dimensions", og derefter dividere produktet ved millioner til at beregne de aktuelle megapixel.

5 Indtast en større værdi i feltet "bredde" for at øge billedet megapixel. Bemærk, at værdien i feltet "højde" vil automatisk stige til at opretholde billedet proportioner.

6 Beregn de nye billede megapixels som i trin 4. Klik på "OK".

7 Klik på menuen "Filer"> "Gem som". Skriv et filnavn og klik på "Gem" for at gemme billedet med den nye megapixel tæller.


relaterede artikler