Sådan installeres D-Link DWL-650 Wireless Card

May 22

DWL-650 trådløst kort er fremstillet af netværkskortet leverandør D-Link Corporation, som er godt kendt blandt forbrugere og virksomheder for sine trådløse routere, adaptere og netværksenheder. DWL-650 tilføjer trådløse Internet og netværk kapaciteter til bærbare computere.

Instruktioner

1 Skub DWL-650 ind i et tomt type-II-slot på din bærbare computer. Slidsen er typisk placeret på venstre side eller bagsiden af ​​computeren. Hvis du er usikker på hvor din bærbare type-II slot er, kontrollere producentens håndbog, der fulgte med den bærbare computer.

2 Sæt D-Link installation disk i den bærbare harddisk.

3 Dobbeltklik på "Denne computer" ikonet på skrivebordet eller klik på "Denne computer" i menuen Start i Windows.

4 Dobbeltklik på ikonet drev til bærbare diskdrev, generelt E: \.

5 Naviger til E: \ Wireless \ D-Link. Dobbeltklik på filen "setup.exe". Dette lancerer D-Link installation software. Klik på "Næste" under installationen for at starte installationen.

6 Følg alle på skærmen som installationen software guider dig gennem installation af drivere til det trådløse kort. Installationen kan tage flere minutter.

7 Klik på knappen "Afslut" for at lukke installationen af ​​softwaren, og genstart computeren. Første gang du bruger DWL-650, kan Windows-operativsystemet bede dig om at bekræfte den nye hardware.

8 Højreklik på "Instant Trådløs konfiguration Utility" ligger i Windows i nederste højre hjørne af skærmen. Vælg fanen "Konfiguration" og indtaste dit trådløse informationsnetværk, såsom netværk og adgangskode. Klik på "Apply" for at gennemføre ændringerne.


relaterede artikler