Sådan åbnes en Compaq Presario Tower

January 27

Sådan åbnes en Compaq Presario Tower


Når et nyt computerspil kommer ud, eller du skal installere en højere ende operativsystem, kan du opleve, at din Compaq Presario ikke opfylder minimumskravene. Hvis du vil opgradere dine komponenter, skal du vide, hvordan man korrekt åbne kassen. De forskellige modeller i Compaq Presario serien alle åbne på samme måde.

Instruktioner

1 Luk computeren ned.

2 Tag det sorte strømkablet fra strømforsyningen på bagsiden af ​​sagen. Fjern kablerne er forbundet til bagsiden af ​​sagen, der kører til tastatur, mus og skærm. Tag eventuelle ekstra USB eller Ethernet-kabler, der er tilsluttet computeren porte.

3 Træk hele sagen ud af sin nuværende position og sæt den ned på en stabil overflade, såsom et bord eller skrivebord. Sæt sagen forsigtigt ned på sin højre side, så det venstre panel vender direkte opad mod dig.

4 Tjek bagsiden af ​​sagen og se, om det har en enkelt fingerskrue, to case skruer eller en pull-out låsen. Enten vride fingerskruen til venstre, indtil den springer ud af sagen, fjerne de to case skruerne med en skruetrækker, eller trække op og ud på låsen for at frigøre panelet fra tilfældet.

5 Skub ned lidt på panelet, og skub det væk fra sagen. Fjern panelet helt, og sæt den til side. De interne komponenter i computeren vil nu kunne ses.

TIPS

  • Computer dele er modtagelige for skader fra elektrostatisk stød, så sørg for at jorde dig selv, før du åbner sagen ved at røre en metalgenstand fast fast forbundet til gulvet.

relaterede artikler