Problemer med Staples tonerpatroner

April 26

Problemer med Staples tonerpatroner


Staples, en af ​​de største kontor-forsyningskæder i verden, fremstiller ikke sine egne printerpatroner. Opbevar steder sælger printerpatroner fra en række forskellige producenter. Disse tonerpatroner til tider har problemer, hvoraf de fleste nemt kan løses.

tonerpatroner

Printer-tonerpatroner, der kan genbruges, indeholde blæk, der bruges i de fleste hjem printere. Printer patroner er ikke udskiftelige: Staples sælger en række patroner til forskellige producenter og endda til forskellige modeller fra den samme producent. Hvis en patron ikke vil gå ind i en printer, skal du sørge for den korrekte model nummer blev købt.

fading Ink

Langt den mest almindelige toner-patron problem Staples forbrugerne ansigt er ved at forsvinde eller bleg blæk. I dette tilfælde er problemet skyldes normalt blækket løber tør. Hvis en ny patron er ikke til rådighed til at indsætte i printeren, kan brugere maksimere tilgængelige blæk ved at ændre deres printeregenskaberne at bruge enten udelukkende farve eller sort blæk.

Linjer og Distortion

Et andet problem Staples forbrugerne sommetider ansigt med tonerpatroner er linjer eller forvrængning, der viser op på udskrevne sider. I dette tilfælde er den letteste metode til at løse problemet er at fjerne tonerpatronerne og sæt dem. Blowing trykluft gennem printeren kan også hjælpe.