Fejlfinding en Dell harddisk

May 1

Fejlfinding en Dell harddisk


Harddiske er en kritisk komponent til datalagring, så fejlfinding problemer er en største bekymring for de opdager problemer med deres Dell maskine. Dells stationære og bærbare computere kommer med fabrikken konfigurationer. Hvis disse konfigurationer ændres, eller harddisken begynder at svigte, opstår computerproblemer. Nogle kan korrigeres ved at ændre indstillingerne på maskinen, mens andre kræver en udskiftning af harddisken i dit Dell-system.

Instruktioner

1 Kontroller kabler på harddisken. Et kabel lægger fra bundkortet til harddisken. En anden strømkablet tilsluttes fra strømforsyningen til harddisken. Hvis en af ​​disse kabler frigøre, er harddisken ikke fungere. Sikre, at disse kabler er facetteret tæt til harddisken og bundkort, og tænd for computeren for at teste harddisken. Kontakt din Dell-manual for oplysninger om adgang din harddisk kabler (se Resources).

2 Indlæs dine BIOS-indstillinger eller se BIOS udskriften når computeren starter op. BIOS udskriver en liste over harddiske registreres på maskinen, og din Dell harddisk bør være på listen over harddiske. For at indlæse BIOS-indstillingerne, skal du genstarte computeren og trykke på "F2", når du ser BIOS skærmen. Hvis der ikke harddisken findes på listen, kan kablet afmonteres eller harddisken kan ikke længere fungere.

3 Kør et program antivirus hvis harddisken støvler men har periodiske problemer. Nogle vira kopierer kode til din boot sektor på harddisken, hvilket medfører intermitterende boot problemer. Kør dit antivirusprogram på maskinen for at opdage nogen af ​​disse vira. I nogle tilfælde kan antivirusprogrammet løse problemet. I svære tilfælde kan det være nødvendigt at omformatere harddisken.

4 Se dine hårde indstillinger drev i Windows. Klik på Windows "Start" knappen og indtast "devmgmt.msc" i tekstfeltet. Dette åbner Enhedshåndtering, hvor du kan se en liste over hardware og drivere. Højreklik på harddisken og vælg "Geninstaller." Dette geninstallerer din harddisk drivere, hvis chaufførerne har beskadiget. Dette løser nogle intermitterende driver fejl.

5 Formater en sekundær harddisk, hvis det ikke er anerkendt. Hvis problemet er med en sekundær harddisk, kan Windows-operativsystemet identificere problemer. Klik på Windows "Start" knappen og indtast "compmgmt.msc" i tekstfeltet. Dette åbner et "Computer Management" konsol. Klik på "Disk Management" i venstre side. Windows vurderer diske og den plads, der er afsat til dine partitioner. Hvis disken ikke er formateret (angivet med en sort bjælke), højreklikke på ikke-allokeret plads og vælg "Format" for at formatere partitionen til en læsbar partition til din computer.


relaterede artikler