Sådan Reparation Windows XP Boot.ini

February 24

Sådan Reparation Windows XP Boot.ini


Windows XP kan ikke indlæse og giver fejlen, "Ugyldig Boot.ini" eller "Windows kunne ikke starte, fordi følgende fil mangler eller er beskadiget:. Windows \ System32 \ Hal.dll" Når dette sker, er det fordi den fil kaldet "boot.ini" er blevet beskadiget og skal repareres. Den gode nyhed er, at dette er en forholdsvis enkel proces, der skal få dig op at køre igen snart.

Instruktioner

1 Placer Windows XP-cd-rom'en i computerens drev og slukke for computeren.

2 Tænd computeren, og vent, indtil meddelelsen: "Tryk på en tast for at starte fra cd" vises. Tryk på en vilkårlig tast.

3 Tryk på "R" på "Velkommen til opstart" skærmen for at starte genoprettelseskonsollen. Du skal muligvis vælge den specifikke installation af Windows, hvis du har et system konfigureret til at starte flere versioner af Windows.

4 Skriv adgangskoden for administratoren, og tryk på 'Enter' på tastaturet.

5 Skriv "bootcfg / liste" uden anførselstegn og tryk på 'Enter'. Bemærk, skal du medtage mellemrummet mellem "bootcfg", og den anden del. Bemærk navnet på de "boot.ini" fil, du ønsker at reparere. Det bliver enten "Microsoft Windows XP Professional" eller "Microsoft Windows XP Home Edition. '

6 Skriv "bootcfg / genopbygge" uden anførselstegn og tryk på 'Enter'. Hvis du bliver bedt, tryk på "y" for "ja." Hvis du bliver bedt om at "Enter Load Identifier" og derefter indtaste navnet installationen fra det foregående trin. Hvis du bliver bedt om at "Enter OS Load indstillinger" type "/ fastdetect" uden anførselstegn og tryk på 'Enter'.

7 Skriv "exit" uden anførselstegn, og tryk på 'Enter'. Din computer vil genstarte. Når du bliver bedt, ikke "trykke på en tast for at starte fra cd" men vent i stedet. Din computer bør starte normalt.

TIPS

  • Microsoft slutter støtte til en version af Windows, herunder Windows XP. Du kan kontrollere, om din version understøttes ved at klikke på linket i afsnittet Ressourcer i denne artikel.
  • Windows XP-cd-rom'en giver mulighed for at omformatere din computer, som vil slette alle oplysninger, der gemmes på din harddisk. Læs omhyggeligt alle instruktioner på skærmen, før man går videre til at sikre dine data forbliver sikre.

relaterede artikler