Sådan bruges Qwest M1000 Med en Linksys Router

May 14

Den M1000 modem anvendes af Qwest for sin DSL internettjeneste besidder en bemærkelsesværdig evne til at blive brugt som et trådløst modem. Dog kan dem, der allerede ejer en router fra leverandører såsom Linksys foretrækker at fortsætte med at bruge deres eksisterende router. For at tilslutte Qwest M1000 til en Linksys router, er det nødvendigt at foretage et par små ændringer i begge routere basale indstillinger. Dette vil sikre, at modemet giver en solid internetforbindelse til Linksys router.

Instruktioner

1 Tilslut din Qwest M1000 modem med din computer ved hjælp af et Ethernet-kabel. Åbn din webbrowser og gå til M1000 konfigurationsside. IP-adressen bruges til at få adgang til Qwest M1000 konfigurationsside er "192.168.0.1".

2 Klik på fanen "Quick Setup" øverst på siden. Vælg "Klik her for Avancerede indstillinger hvis det påkræves af din internetudbyder" linket i bunden af ​​"Quick Setup" side.

3 Vælg "RFC 1483 Transparent Bridging" i "Avanceret opsætning" side. Rul ned og klik på knappen "Anvend" for at gemme dine indstillinger.

4 Afbryd computeren fra modemmet. Tilslut din Linksys router med din computer ved hjælp af et Ethernet-kabel og logge på routerens konfigurationsside. IP-adressen bruges til at få adgang til Linksys routerens konfigurationsside er "192.168.1.1".

5 Vælg "PPPoE" fra "Internet Connection Type" drop-down menuen. Indtast brugernavn og adgangskode, du har fået af din internetudbyder. Klik på "Gem indstillinger" for at gemme indstillingerne.

6 Tag Ethernet-kablet fra computeren. Sluk modemmet og routeren. Sæt Ethernet-kablet i en Ethernet-port på modemet og tænde den igen. Lad modem til at genstarte i 30 sekunder, og sæt derefter kablet i Wide Area Network-porten på Linksys routeren og tænde den.

7 Test internetforbindelsen ved at navigere til dine foretrukne websteder. Hvis du ikke kan oprette forbindelse til et websted, skal du kontrollere dine indstillinger på begge routere, samt den fysiske forbindelse mellem dem.