Hvordan man laver en virtuel hjemmeside for Kids uden at betale

May 7

Hjemmesider er en samling af relaterede sider, der indeholder billeder, tekst, video og andre digitale aktiver, såsom spil. Websites kan stiliserede afhængig af publikum; for en hjemmeside om børn, dette er især vigtigt. Men mange tilpassede eller håndlavede hjemmesider kræver en web designet til at gøre dem. Normalt dette koster dig penge. Heldigvis er der mange online ressourcer til rådighed til at få dig i gang at skabe et websted for børn. Disse ressourcer giver dig skabeloner til at justere for din specifikke målgruppe, så du kan foretage et imødekommende, fjollet, underholdende eller pædagogisk hjemmeside for børn.

Instruktioner

1 Besøg en af ​​de blog softwareplatforme opført i afsnit Resources, såsom Wordpress eller Movable Type. Disse platforme tilbyde både gratis domæneregistrering samt gratis hosting for indholdet på din hjemmeside.

2 Vælg en blogging software, som du kan lide. Wordpress, Blogger og Movable Type har store samfund af programmører og brugere, der har skabt mange flere programmer er specifikke for hver blogging platform. Tjek prøven blogs hver platform aktier for at se om nogen finde en akkord med dig og vælge den platform.

3 Følg vejledningen for at oprette din nye blog. Angiv det brugernavn, adgangskode og bekræftelse e-mailadresse. Læs aftalen vejledningen inden ansøgningen indgives. Vælg en blog navn, der vises foran webadressen på alt efter hvilken blog platform du vælger, såsom: http://yourblogname.wordpress.com. Vælg et navn, der vedrører børn, måske: ". Http://funclowns.wordpress.com"

4 Fuldføre registreringen ved at kontrollere for bekræftelsesmail i din indbakke. Klik på linket i denne e-mail for at begynde at kigge gennem de funktioner til din nye blog. For Movable Type og Wordpress, downloade programmerne og følg de enkle instruktioner i Read Me filen placeret i mapperne programmer hentet i.

5 Gå til administration panel af din nye blog. For Blogger, klik på "layout" knappen og begynde at tilpasse udseendet af dit websted, understreger, hvad børn ønsker, såsom lyse farver og store tekst. For Wordpress og Movable Type, klik på knappen Appearances på venstre side af administrationen panelet og klik installere nye tema. Søg gennem de temaer efter en, der fremhæver træk et barn ønsker. Hvis du kender CSS, gå til redaktøren side i din administration panel og redigere CSS at få udseende, du ønsker for dine børns hjemmeside.