Gør alle WordPress Temaer Tillad plugins?

March 15

Den blogging software WordPress understøtter plugins som standard. Nogle plugins kræver tema integration til at vise korrekt for besøgende, men næsten alle plugins vil arbejde med alle tema. WordPress plugins har mange forskellige anvendelser, så det er generelt klogt at undersøge, hvordan du vil integrere et plugin i din skabelon, før du installerer den.

Administrative plugins

De mest almindelige plugins er administrative. Disse udvide muligheder til rådighed for WordPress administrator, og omfatter ændringer som integrere Google AdSense, optimere blog for søgemaskiner og sporing besøgsstatistik. Administrative plugins kræver sjældent skabelon integration. Typisk er nogen interaktion, de har med den front-end af hjemmesiden varetages udelukkende af koden.

Front-End Plugins

Front-end plugins ændre den måde webstedet vises for besøgende eller tilføje ekstra muligheder til visning. For eksempel kan en front-end plugin integrere en ny JavaScript-fil til at vise en særlig billedgalleriet eller tillader brugeren at skifte tema farver eller stilarter. Denne type plugin kan kræve skabelon modifikation, men det er generelt kompatibel med alle temaer.

Widgets

En WordPress widget er et plugin, der viser en blok af indhold. Widgets udvælges og placeres i den administrative menuen og displayet på front-end for den besøgende. Som standard WordPress indeholder widgets at vise alle kategorier, de seneste indlæg og kommentarer, og en blok af tekst, blandt andre. Temaer skal være widget-klar eller "widgetized" til at håndtere disse plugins ordentligt. De fleste nye temaer widgetized som standard, men ældre temaer kan have behov for modifikation.

Funktioner

Selvom det ikke er virkelig en plugin, kan functions.php temafil huse modifikationer, der fungerer som plugin. Da denne fil typisk kodet samtidig som tema af udvikleren, er modifikation sjældent nødvendigt. Men hvis du tilføjer ekstra funktionalitet til dit tema i denne fil, skal du muligvis redigere andre filer for at afspejle ændringerne.


relaterede artikler