Sådan oprettes Fractal billeder i Photoshop

May 27

Sådan oprettes Fractal billeder i Photoshop


Adobe Photoshop kommer med en overflod af effekter filtre og foto-redigeringsværktøjer, men det kan bruges til mere end blot at røre op fotografier. Transformationer og effekter kan anvendes på en simpel grafisk design, omdanne den til en kompleks og smuk fraktal. Photoshop avancerede grafiske redigeringsværktøjer kan bruges til at skabe et imponerende, rekursiv fraktal billede med kun et par hurtige tastetryk.

Instruktioner

1 Åbn et nyt dokument i Photoshop. Giv dokumentet et navn og bruge feltet "Baggrund" for at indstille en baggrundsfarve. Kontroller, at dokumentet er stort, mindst 1600 med 1.200 pixels.

2 Klik på "Nyt lag" på paletten Lag for at oprette et nyt lag. Brug Photoshops tegning og effekter værktøjer til at skabe et enkelt design, der vil være grundlaget for din fraktal.

3 Fremhæv det lag, der indeholder dit design. Tryk på "Ctrl" + "Alt" + "T" for at aktivere "Free Transform Tool." En omdanne boks vises rundt dit design.

4 Hold "Alt" + "Shift" og bruge omdanne boksen for at skalere dit design ned. Grab trådkorset i midten af ​​transformere boksen, og trække den til en åben placering på din lag. Roter din grafiske omkring trådkorset, og tryk på "Enter".

5 Hold "Ctrl" + "Alt" + "Shift". Tryk på "T" for at gentage transformation. Photoshop vil oprette et nyt lag med den transformerede design. Gentag transformation, indtil du er tilfreds med formen og længden af ​​fraktal.

6 Klik på "Synlig" ikonet ved siden af ​​baggrundslaget på lagpaletten for at gøre baggrunden usynlig. Tryk på "Ctrl" + "Shift" + "E" for at flette alle synlige lag. Din fraktal vil fusionere ind i et enkelt lag. Gøre baggrunden lag synlige ved at klikke på "Synlig" ikonet igen.

7 Gem dit arbejde som et Photoshop-dokument. Gentag disse trin, ved hjælp af den nye fraktal lag som dit design. Når du er tilfreds med dit billede, kan du bruge "Gem som" mulighed for at gemme din fraktale som en JPG.

TIPS

  • Hvis du bruger en Apple computer, skal du trykke på "Command" -tasten i stedet for "Ctrl" -tasten og tryk på "Option" -tasten i stedet for "Alt" tasten.
  • Brug "Flip Horizontal" og "Flip Vertical" muligheder for Fri transformering Tool til at vride din fraktal i en anden retning. Højreklik på design, mens den gratis Transform Tool er aktiv for at bruge disse muligheder.
  • Gem dit arbejde ofte for at undgå tab af data i tilfælde af en computer crash eller magt blip.