Hvorfor Blev QWERTY fastlagt i dette arrangement?

July 8

Hvorfor Blev QWERTY fastlagt i dette arrangement?


Den moderne tastatur, kendt som QWERTY, bruger en forældet arrangement af breve. Dette layout blev oprettet for at forbedre skrive effektivitet på tidlige skrivemaskiner, men det er ikke længere nødvendigt på dagens elektroniske skrivemaskiner og computere.

Historie

Den moderne tastatur går tilbage til midten af ​​det 19. århundrede, da Latham Sholes og associerede virksomheder samles den første kommercielt praktisk skrivemaskine og ansøgt om et patent i 1867. Hans model blev yderligere raffineret og derefter fremstillet af E. Remington, der begynder i 1873.

Fungere

Tidlige skrivemaskiner havde bogstaver på håndtag, der kom frem, hver gang nøglen brevet blev ramt. Hvis to nøgler blev ramt i hurtig rækkefølge, de to håndtag ofte sidder fast. Den maskinskriver blev bremset, hver gang han eller hun måtte fortryde sammenfiltrede håndtag.

Løsning

For at reducere håndtag syltetøj, designerne af de moderne tastatur adskilt breve ofte bruges sammen, ligesom jeg og e, ved at placere dem på forskellige sider eller rækker af tastaturet. Adskillelse fælles brev par bremset maskinskriver ned lige nok til at holde håndtagene bevæge sig frit. Den resulterende arrangement kaldes QWERTY, opkaldt efter de første seks bogstaver på tastaturet.

Moderne Effects

Som skrivemaskiner udviklet sig til mere avancerede elektroniske modeller, håndtag syltetøj var ikke længere et problem. I dag, computere gør QWERTY-tastaturet helt meningsløst, men dens anvendelse fortsætter. Denne forældede og ineffektive brev arrangement fortsat anvendes på grund af fortrolighed, ikke nødvendighed. Andre designere har forsøgt at producere en mere effektiv tastatur, men de fleste mennesker foretrækker at bruge QWERTY.


relaterede artikler