Sådan bruges Digital skabeloner i Adobe PhotoShop Elements

October 15

Digitale skabeloner kan give en person, der bruger Adobe Photoshop Elements evnen til at skabe flotte collager og album uden at skulle gøre alle de design arbejde selv. Professionelle fotografer bruger ofte disse skabeloner til at tilbyde collage pakker til deres kunder.

Instruktioner

1 Åbn Photoshop Elements ved at klikke på ikonet på skrivebordet. Når den åbner, skal du klikke på "File" knappen øverst til venstre på skærmen, og vælg "Åbn".

2 Naviger til det sted, hvor den digitale skabelon, du vil bruge, er gemt. Stedet denne gemmes, afhænger af, hvor du har gemt det, men ofte vil det blive gemt i en mappe kaldet "Skabeloner". Dette kan ofte findes ved at navigere til "C" fil, derefter "Programmer" og "Digital skabeloner." Klik på den digitale skabelon, du vil bruge, og det vil åbne på skærmen. Skabelonen vil omfatte et design, men ingen billeder. Du skal tilføje dem selv.

3 Tilsæt fotos. Klik på hver tomt område af skabelonen, hvor et foto skal vedlægges og vælg "File" og derefter "sted" for at vælge og placere billeder i disse rum på skabelonen.

4 Skift farver. Hvis den dominerende farve på skabelonen er én farve, men billederne har en anden dominerende farve, og du ønsker de to farver, der matcher, skal du klikke på baggrunden og derefter gå til "View" og klik på "Color Palette." Vælg den farve fra paletten, som du ønsker at baggrunden skal være.

5 Ændre teksten. Marker teksten værktøj fra værktøjskassen på venstre side af hjemmesiden, og dobbeltklik på skabelonens eksisterende tekst. Tryk på "Ctrl + A" og "Ctrl + X" for at slette teksten. Så skriv din egen tekst.

TIPS

  • For at ændre skrifttype og størrelse, bruge teksten vinduet i værktøjslinjen øverst på skærmen.