CPE WAN Management Protocols

October 6

CPE WAN Management Protocols


Kunden forudsætning udstyr (CPE) Wide Area Network (WAN) Management Protocol, også kaldet TR-069, er en kommunikationsprotokol mellem en CPE og en auto-konfiguration server (ACS). Protokollen er en mekanisme, der bruger en sikker auto-konfiguration til at styre CPE funktioner inden for en fælles ramme. TR-069 er faktisk en teknisk rapport, der sætte en standard for CPE indlejret kode og specifikationer for DSL-modemmer og gateway enheder konfigurationer. I det væsentlige, CPE WAN management-protokol er rammen for effektive DSL bredbåndsinfrastrukturer, såsom et komplekst netværk, der involverer kommunikation mellem et call center og en mobiltelefon.

CPE / ACS Application

Den CPE / ACS program, der bruges inden for den protokol stakken bruges til at administrere detaljerne i CPE og ACS-systemer. Den CPE - bro eller router - vil hente en IP-adresse til at kommunikere med en ACS. Ansøgningen styrer denne kommunikationsproces.

Simple Object Access Protocol

The Simple Object Access Protocol (SOAP) er en standard Extensible Markup Language (XML) -baseret syntaks bruges til at indkode fjerntliggende procedurer.

Remote Procedure Call Metoder

Remote Procedure Call (RPC) er en InterProcess kommunikation, der giver et computerprogram til at udføre i en anden adresse plads inden for et fælles netværk. RPC-metoden definerer metoden og budskab respons for SOAP anmodninger inden for netværket.

Hypertext Transfer Protocol

Hypertext Transfer Protocol (HTTP) er en netværksprotokol. HTTPS, en mere sikker udgave af HTTP, der bruges til distribution og samarbejde af informationssystemer. TR-069 protokollen bruger HTTP for forbindelsesanmodninger.

Transport Layer Security

Secure Sockets Layer (SSL), og Transport Layer Security (TLS) er kryptografiske protokoller, der sørger for sikker kommunikation. TR-069 protokollen bruger SSL / TLS til at sikre sikker transport af data direkte over en TCP-forbindelse.

Transmission Control Protocol

Transmission Control Protocol (TCP) og Internet Protocol (IP) er to netværk kommunikationsprotokoller, der anvendes til internettet og andre lignende netværk. TR-069 bruger en standard TCP / IP-forbindelse.