Sådan kopieres One DVD Video Track til en Mac Hard Drive

March 8

Der er tidspunkter, hvor du har brug for at få adgang til og redigere videoer, der er på DVD. Det kan være, at du ikke har den oprindelige computer fil eller du har mistet en backup. Du kan være på vej, og ikke har adgang til din herre klip. I disse tilfælde skal du en nem måde at kopiere en DVD-video spor til din Mac harddisk.

Instruktioner

Rip Det Clip

1 Anskaf software, der river (konverterer) video fra DVD kilde til noget din Mac kan bruge. Et gratis program, der vil gøre dette er håndbremsen (se link i indtægter). Hent og installer den version af det program, der passer til din Mac (PowerPC eller Intel).

2 Start håndbremsen. Det vil bede dig om en VIDEO_TS mappe.

3 Indsæt en dvd i drevet, som du gerne vil rippe. Åbn VIDEO_TS mappe på øverste niveau i DVD.

4 Sådan kopieres One DVD Video Track til en Mac Hard Drive

Vælg den bedste opløsning for din rippet fil. Håndbremsen scanner DVD og tilbyder dig flere muligheder opløsning. Mens høj opløsning filer har bedre kvalitet, lav opløsning klip spare plads, selvom de ikke er så visuelt glædeligt at se.

5 Sådan kopieres One DVD Video Track til en Mac Hard Drive


Vælg DVD sporet i menuen "Title" og klik på "Start". I en kort stykke tid, vil din video blive kopieret til din Mac harddisk.

6 Revider eller kopiere klippet passer til dine behov.

TIPS

  • Hvis du ikke er sikker på, hvad afsnit på dvd'en du ønsker at rippe, kan du nødt til at se DVD først og bemærk det relevante afsnit er kapitelnummer eller længde.
  • Du skal eje rettighederne til at reproducere indhold på dvd'er du plante at rippe. Copyrightbeskyttet eller kommercielle dvd'er kan ikke kopieres eller ændres til et andet format. Brug ikke disse instruktioner til at reproducere materiale ulovligt, og kender dine lokale love.