Hvordan man kan forbedre min computers responstid for en hurtigere computer

May 6

Hvordan man kan forbedre min computers responstid for en hurtigere computer


Windows har et væld af programmer kørende, er en del af operativsystemet, og du kan justere disse programmer, indstillinger ændre registreringsdatabasen og bruger en masse tid på at regne ud, hvordan man får mest fart ud af dit system, men selv eksperter har problemer med dette kontrolniveau. Heldigvis er der et par enkle ting, du kan gøre for at optimere systemet, der vil forbedre responstiden for de fleste brugere.

Instruktioner

1 Opgrader CPU til en hurtigere en. Tjek manualen for at se, hvad dit bundkort kan håndtere. Åbn sagen ved at fjerne dækslet. Skru CPU-blæser og heatsink og fjerne det. Løft processoren bar og fjerne den gamle processor og sætte en hurtigere en i dens sted. Sørg for at line op processoren pins med processoren sokkel og CPU. Skru ventilator og heastink tilbage på plads efter at have lagt kølepastaen på toppen af ​​CPU.

2 Tilsæt yderligere hukommelse til computeren. Igen, vil du nødt til at tjekke med bundkortet eller computer manual for at afgøre, hvilken type RAM og hvor meget bundkortet kan holde. Skub RAM sticks lige ned i hukommelsen slots.

3 Installer en ny harddisk. Hvis du gør dette skal du sikkerhedskopiere alle dine data og geninstallere Windows. En hurtigere harddisk, især en SATA harddisk, hvis bundkortet understøtter SATA, vil være hurtigere. Skru harddisken i en åben bugt på forsiden af ​​computeren. Tilslut et strømkabel fra strømforsyningen og et datakabel fra bundkortet til drevet. Afbryd og fjern den gamle harddisk.

4 Genstart computeren. Hvis du har installeret en ny harddisk, skal du geninstallere Windows og alle programmer. Kopier dine filer og dokumenter på det nye drev.

TIPS

  • Sletning af midlertidige filer og uønskede programmer kan bidrage til at fremskynde computeren.
  • Fjernelse spyware og virus kan også forbedre computerens responstid.

relaterede artikler