Hvordan vælger at dele alle filer og mapper med andre brugerkonti i Windows XP

February 19

Hvordan vælger at dele alle filer og mapper med andre brugerkonti i Windows XP


Windows XP-operativsystemet er designet til at understøtte en lang række miljøer, herunder kiosker og offentlig adgang computere. Hvis du har en administratorkonto og har brug for at gøre systemet helt til rådighed for et stort antal brugere, eller hvis du bare vil dele alle filer og mapper med en anden bruger, kan du ændre Windows XP standardtilladelser avanceret konfiguration og tillade andre bruger konti på dit netværk fuld adgang til filer og filsystemet.

Instruktioner

1 Log på som administrator. Klik på "Start" knappen og klik derefter på "Denne computer" punkt i menuen, der vises.

2 Højreklik på det drev, hvor du ønsker at dele alle filer og mapper med andre konti på computeren. Klik på "Egenskaber" i menuen, der vises.

3 Klik på fanen "Sikkerhed". Klik på en brugerkonto, du ønsker at give adgang til alle filer og mapper. Klik på afkrydsningsfeltet i "Tillad" kolonnen ved siden af ​​"Rediger", "Læsning og kørsel", "Visning af mappeindhold," "Læs" og "Skriv" emner. Klik på "Anvend" knappen.

4 Gentag trin 3 for hver konto, du ønsker at give adgang til alle mapper og filer.

5 Klik på knappen "Avanceret". Klik på en konto, der havde tilladelser ændret i forrige trin, og klik på "Erstat tilladelsesposter på alle underobjekter med de viste poster, der gælder for underordnede objekter" afkrydsningsfeltet; Klik på "Anvend" knappen. Gentag dette trin for hver konto, der havde tilladelser modificeret i trin 3. Klik på "OK" knappen. Klik på "OK" knappen i vinduet Egenskaber.

6 Gentag denne procedure for hver harddisk og partition på computersystemet.


relaterede artikler