Hvordan man laver en Prayer Website

May 29

En bøn hjemmeside kan ændre et fællesskab. En interaktiv hjemmeside kan nå mere og tilskynde til gennemsigtighed umuligt i en traditionel bønnemøde. Grundlæggende web authoring teknikker er tilpasset til at producere en social networking bøn hjemmeside.

Instruktioner

Plan

1 Planlægning er det første skridt i website design. Bøn kommer før planlægning, når designe en bøn hjemmeside. Spørg Gud til at hjælpe dig - Han er trods alt Skaberen og gav dig kreativitet. Spørg ham, hvordan man bruger det.

2 Danne et hold til at hjælpe i planlægningen, under bygningen og med evalueringen af ​​den færdige hjemmeside. Spørg dit team til at definere formålet med hjemmesiden i enkle vendinger. Lav en liste over, hvad du ønsker bøn hjemmeside for at udrette. Profil din målgruppe. Evaluere formålet, publikum og det ønskede resultat af den endelige hjemmeside.

3 Planlæg en bøn websted, der har en primær formål at interagere online ved at give et sted for bøn anmodninger og optagelse svar. En bøn hjemmeside kan også have indhold til at uddanne besøgende om bøn. En bøn hjemmeside kan være en stærk social networking site, der bygger en bøn samfund online.

4 Opret fem eller seks kategorier, der falder sammen med bøn webstedets formål, vil disse kategorier bliver de vigtigste menuknapper.

5 Opret en trådtrækning af hjemmesiden baseret på planen og med publikum i tankerne. Opret en bebyggelsesplan, der ville være let at navigere. Det centrale er at indse, at alt har en plads på en hjemmeside og hvert element skal gå på det rigtige sted.

6 Lav en navigation planen. En hjemmeside er ligesom foyeren af ​​dit hus. En besøgende vil beslutte, om han ønsker at gå videre baseret på, hvad han finder i foyeren. En web-surfer vil kun give din startside tre sekunder. Enten hun vil bo og gå videre eller klikke væk. Du vil have hende til at bo, så hjemmesiden skal være lokkende og let at navigere. Lav en navigation plan baseret på din hovedmenu, som er baseret på dit formål. Tegn et kort over hjemmesiden, herunder menuer, indhold og billede placering.

Byg

7 Brug dit kort fra planlægningsfasen til at bygge dit websted. Du kan bruge serverens web design værktøjer, Dreamweaver, Joomla, Drupal eller et andet website design værktøj. Få at vide, din web-værktøjer, og vær ikke bange for at begå fejl, bare huske at gemme dit arbejde, som du går.

8 Begynd bygning ved at designe hjemmesiden med et velkendt mønster, der ikke vil forvirre din målgruppe. Dette er især vigtigt på en bøn hjemmeside, fordi du ønsker at skabe en rolig atmosfære i dit "foyeren" eller hjemmeside. Hvis de første tre sekunder på din hjemmeside er frustrerende og forvirrende, vil de besøgende ikke gå videre og deltage i din bøn samfund.
Placer et logo eller et websted titel i øverste venstre hjørne. På den anden side af den webside, placere en søgeknappen og / eller log-in. Under overskriften, placere en hovedmenu med dine fem eller seks knapper. Placer en anden menu i venstre side med flere oplysninger om dit websted, som ikke er i hovedmenuen. På bunden omfatter en sidefod sektion med din ophavsret information, kontakt os, og oprettelsesdato oplysninger i en lille størrelse skrifttype.

9 I midten, placere din hovedindhold med forskellige titler. For at holde dine oplysninger lokkende, brug "Læs mere" for at holde dine artikler mundrette.
Ifølge www.Lynda.com instruktører, er hjemmesider læses i tre sekunder, og i tre blikke. Den første udseende er på farven og den overordnede layout. Det andet blik er at finde navigation. Den tredje look er at se, hvad indholdet er interessant for dem. For at få dem til indholdet, kød, du nødt til at sørge for layout og navigation er betryggende og indbydende.

10 En sekundær design for andre end hjemmesiden sider er den eneste anden side, der skal udformes, som det duplikeres hele resten af ​​sitet.
Brug dit website team til at hjælpe udfylde din hjemmeside med kvalitetsindhold. Indholdet er meget vigtigt for Search Engine Optimization.

11 Du kan tilføje links til Twitter, intuitive komponenter til at forlade bøn anmodninger og ros rapporter, fora og andre elementer, men uden indhold kvalitet, din hjemmeside vil falde fladt. Indhold er konge for enhver hjemmeside, men især en bøn websted, der har brug for indhold til uddanne browsere om metoder til bøn, Skriften, bibelstudier og bøn guider.

Evalueringen

12 Evaluering din bøn hjemmeside er lige så vigtig som planlægningen eller bygningen. Træk dit team sammen og evaluere website statistik for trafik. Få rapporter fra folk, der bruger det site om brugervenlighed. Saml en liste af hjemmesiden reparationer og bugs, du skal løse.

13 Følg din evaluering, fremme dit websted ved at spørge medlemmer af dit team, kirke og brugere til at linke til dit websted, skal du placere adressen på e-mail signaturer og på visitkort, stationære, bulletiner, nyhedsbreve og skilte.

14 Overveje at abonnere på en e-mail marketing program, der giver en regelmæssig bøn nyhedsbrev eller bøn kort. Ved hjælp af en tilladelse-baseret e-mail marketing service vil bringe gentage besøgende til din nye bøn website.

15 Bed om feedback fra din menighed, fra andre website abonnenter og folk, der ikke skal bruge din tjeneste for en ærlig vurdering. Administrer dit websted regelmæssigt for at sikre gentagne klik.

TIPS

  • Lær så meget som du kan om webdesign ved at studere andre hjemmesider og få uddannelse online.Create et logo, der vil hjælpe mærke din bøn site.Survey bøn hjemmesider online.
  • Vær sikker på din bøn website design afspejler formålet med dine organization.Do ikke placere annoncer på dit site.Do ikke sælge abonnementer - betale for bøn er kontraproduktivt.

relaterede artikler