Ordbøger, der kan bruges sammen med Microsoft Word 2003

May 25

Ordbøger, der kan bruges sammen med Microsoft Word 2003


Microsoft Word 2003-brugere med særlige ordbog behov eller en generel frustration med staten Word indbyggede ordbog har en række muligheder. Designet af uafhængige software og forlag, er disse elektroniske ordbøger designet til kald med unikke leksika, der arbejder i mere end et sprog på en regelmæssig basis, og enkeltpersoner, der er simpelthen på markedet for en ny ordbog. Ordbog programmer kan købes som downloads eller fysisk softwarepakker.

Merriam-Webster Elektroniske Ordbog

Merriam-Webster producerer en online version af sin print ordbog, der kan købes som download eller cd-rom og er kompatibel med Microsoft Word 2003. En særlig udgave af ordbogen, kaldet "makro", blev specielt designet til Word 2003 og Microsoft XP. Når du installerer softwaren, vil Word 2003 ejere blive bedt om, hvorvidt de ønsker at bruge makroen version. Ved at klikke på knappen "Ja," ejere vil installere denne version af programmet. Merriam-Websters Collegiate Dictionary kan derefter tilsættes til Word 2003.

IdiomaX spansk-English Dictionary

Den IdiomaX spansk-engelsk ordbog er kompatibelt med Microsoft Word 2003. Ordbogen er designet til sprogstuderende og virksomheder med tosproget klientel. IdiomaX giver brugerne mulighed for at oversætte ord og sætninger fra engelsk til spansk og spansk til engelsk, og automatisk konjugater verber i den korrekte anspændt og form. Softwaren giver ordet definitioner, almindelige anvendelser, dele af talen og køn for hvert ord på begge sprog. En oversættelse bar giver brugerne mulighed for at slå ord op hurtigt, mens du bruger Word. Italienske og franske versioner af softwaren er også tilgængelige.

MedSpel Medical Dictionary

MedSpel er en elektronisk medicinsk ordbog designet til brug med Microsoft Word 2003 og 2007. Softwaren blev indført i 1998 og opdateres løbende med nye medicinske terminologi. For eksempel MedSpel 7.6.0, udgivet oktober 23, 2008, omfatter alle FDA narkotika og enhed godkendelser gennem oktober 13 2008. MedSpel omfatter næsten 50.000 ord, som hver især er automatisk føjet til Microsoft Word stavekontrol når softwaren er installeret og aktiveret.

Sort lov Dictionary

Sort lov Dictionary er tilgængelig i en digital udgave, der er kompatibel med en række programmer og systemer, herunder Microsoft Word 2003. Redigeret af noteret juridisk leksikograf Bryan A. Garner, Sort lov Dictionary er designet til brug ved lov studerende, advokater og amatører . Definitioner af både ord og sætninger er inkluderet, og brugerne har adgang til relaterede underindgange, og citater, der sætter ord på juridisk sammenhæng. Den digitale udgave af ordbogen tilføjer automatisk alle udtryk til Word 2003 stavekontrol, og giver lyd udtale vejledninger for en række udtryk.


relaterede artikler