Sådan Indsæt data fra en formular i PHP til en MySQL-database

December 11

Sådan Indsæt data fra en formular i PHP til en MySQL-database


Indsættelse af data i MySQL fra en formular på en hjemmeside med PHP er noget, udviklerne ofte gør. Opgaven er ikke kompliceret, så selvom du ikke har avancerede programmering færdigheder skal du være i stand til at gennemføre det uden problemer. De vigtigste teknologier involveret, er HTML, PHP og SQL. At gennemføre en SQL-indsættelse på en database fra dine PHP-scripts, du har brug for at observere et par enkle trin. Du skal bruge to filer, en for HTML formular og en anden at behandle oplysningerne.

Instruktioner

1 Opret en HTML-formular inden for din side som følger:

<Html>

<Head> </ head>

<Body>

<Form action = "insert_data.php" method = "post">

Indsæt Nogle Tekst: <input type = "text" name = "FORMTEXT" />

<Input type = "submit" />

</ Form>

</ Body>

</ Html>

Dette er en forsimplet eksempel formular til at demonstrere princippet om at fange og indsætte data. Gem din side med enten ".html" eller ".php" udvidelse.

2 Opret en PHP script til at behandle dine formulardata. Ved hjælp af følgende skitse, oprette en fil og gemme den "insert_data.php" for at matche værdien i din HTML-formular tag "handling" attribut:

<? Php

// Fange bestået data

$ Inserted_text = $ _POST [ "FORMTEXT"];

?>

Når brugeren trykker på send-knappen på HTML-formular, er dataene erobret fra alle felter i formularen og overføres til PHP "insert_data" script i POST variabel. Du kan derfor få adgang til de indsatte data inde fra PHP script.

3 Opret forbindelse til MySQL-databasen og indsætte data. De nærmere detaljer for din SQL vil afhænge af din egen database, men den følgende skitse illustrerer teknikken:

//forbinde

mysql_connect ( "localhost", "db_user", "db_pass");

mysql_select_db ( "db_name");

// indsæt

$ Insert_query = "INSERT INTO tabelnavn (kolonne1) VALUES ( '" $ inserted_text.. "')";

$ Insertion_result = mysql_query ($ insert_query);

Denne PHP kode tager de optagne data overføres fra formularen side og indsætter det i en MySQL-database som en del af en SQL insert sætning. Skift scriptet til at matche de detaljer tilslutning og strukturen af ​​din egen database.

4 Giv brugerfeedback efter deres data indsættelse. Ved hjælp af følgende skitse, til output HTML lade brugeren vide, om deres data er blevet behandlet:

// Kontrollere, om data indsættelse lykkedes

if (! $ insertion_result)

echo "<p> Beklager Noget gik galt </ p>!.";

andet

echo "<p> Tak Din blanket er blevet behandlet </ p>!.";

Du kan medtage i din "insert_data" script uanset andre HTML-elementer, du kan lide. Husk at inkludere en gyldig HTML side struktur, således at resultatet vil blive præsenteret pålideligt i brugerens browser.

5 Upload din HTML-side og PHP-scripts til din webserver. Gå til siden med formularen på det og teste det. Kontroller, at det udfører indsættelse på din database ved at logge ind i det og sørg det indsatte indhold er lagt i den relevante tabel. Kontroller også, at PHP script udgør feedback til brugeren, når indsættelsen er gennemført. Hvis indsættelsen ikke fungerer korrekt, tjekke din syntaks og de værdier, du bruger til at forbinde til databasen.

TIPS

  • Hvis din fra har flere elementer i det, kan du ønsker at validere den ved hjælp af en JavaScript-funktion. Mange af disse er tilgængelige til gratis download.
  • HTML-formularer kan undertiden blive angrebet af spam, der kan fylde din database med nonsens værdier. Ved hjælp af en Captcha er et fælles forsvar.

relaterede artikler