Sådan Tilføj Meta tags til iWeb

June 11

Den iWeb software giver Macintosh-brugere med evnen til at skabe hjemmesider og publicere webstedet kode til en web-vært. Meta tags er beskrivelse og søgeordssætninger bruges af nogle søgemaskiner at indeksere webstedet. Den iWeb software har en grafisk brugerflade, der lader dig indtaste dit meta beskrivelse og søgeord værdier direkte ind i en fil uden at redigere den rå HTML-kode.

Instruktioner

1 Dobbeltklik på programmet ikonet iWeb på din Mac-computer. Når softwaren indlæses, skal du klikke på "Åbn Website" ikonet i øverste venstre hjørne. Alle dine HTML-filer indlæses i det venstre panel.

2 Dobbeltklik på den fil, du vil redigere. Hver HTML-fil kræver meta tags for søgemaskinerne.

3 Klik på knappen "iWeb SEO Tool" for at åbne tekstboksene for meta-tags. Klik på "Meta Tag" knappen i ruden centrum detalje.

4 Indtast søgeord i det andet tekstfelt. Skriv din beskrivelse i det første tekstfelt. Beskrivelsen bør være en kort, en eller to sætning beskrivelse.

5 Klik på "Anvend" for at gemme ændringerne. Gentag disse trin for hver fil i dit websted. Når du har fuldført ændringerne, skal du klikke på "Udgiv".


relaterede artikler