Sådan poste links i Blogger Kommentarer

December 6

Hvis du har en relevant oplysning at medtage i din kommentar på en Blogger blog, men har ikke plads til at skrive det i selve kommentaren, kan du medtage et hyperlink. Placering af links i Blogger kommentarer kan du kommentere blogindlæg selv og samtidig link til relevant indhold, som andre læsere kan klikke på, hvis de vælger at, uden at fylde din kommentar med potentielt unødvendig materiale. Men huske på, at nogle blog mestre se hyperlinks som spam, så sørg for at inkludere relevant tekst med hyperlinket, så ikke ligne en spammer.

Instruktioner

1 Log ind på Blogger.com med det brugernavn, hvorunder du ønsker at skrive en kommentar. I nogle tilfælde kan bloggen ikke kræve læserne til at logge på for at efterlade kommentarer.

2 Naviger til den ønskede blog-indlæg. Find feltet "post kommentar" nederst i blogindlægget.

3 Indsæt følgende tekst i kommentarfeltet: <a href="Your"> http://www.yourlinkhere.com "..> Din tekst her </a> Slet den eksisterende webadresse og erstatte det med dit eget Slet" din tekst her "link tekst og erstatte det med de ord, du vil bruge til at beskrive dit link. Disse ord vil blive vist som klikbart link tekst i kommentarfeltet

4 Tilføj en anden tekst før eller efter denne kode. Klik på "post kommentar" når du er færdig for at indsende dit link.

TIPS

  • Nogle bloggere vil holde kommentarer i moderate mængder før det er godkendt. Bemærk at din kommentar vil ikke blive vist med det samme, hvis dette er tilfældet.

relaterede artikler