Tilføjelsesprogrammer til en HP Home Server

April 22

For enhver med flere computere i sit hjem eller et stort antal mediefiler, kører en server til at gemme og sikkerhedskopiere data er altid en smart idé. HP MediaSmart-servere er en sådan løsning, hvilket gør det nemt at indlæse alle dine musik, fotos og videoer på ét sted, tilgængelig fra overalt med en internetforbindelse og nemt deles på tværs af alle computere på hjemmenetværket. HP-servere har mange værktøjer som automatisk backup og server-side virusbeskyttelse, men ved at installere add-ons - applikationer for at øge funktionaliteten af ​​din server - mulighederne er næsten uendelige. Installer kun tilføjelser fra pålidelige kilder, og dobbelt-tjekke pålideligheden af ​​tredjeparts software.

ASUS Web Opbevaring

ASUS giver en web lagerløsning til at udvide backup mulighederne i din HP server. Da web opbevaring afhængig kraftfulde cloud computing, kan det bidrage til at fjerne risikoen for hardwarefejl samtidig give yderligere fordele såsom real-time virusscanning og datakryptering. Men en af ​​de vigtigste fordele ved web-lagring er mulighed for at synkronisere dine filer bor, hvilket giver dig mulighed for at åbne og redigere de seneste versioner af dine dokumenter fra enhver computer eller telefon. Web opbevaring kan i høj grad forbedre din serverens allerede kraftfulde fildeling og fjernadgang kapaciteter.

TiVo Kompatibilitet

Ved at installere HP MediaSmart Expander for TiVo add-on, let synkronisere de to enheder sammen. Medier fra din TiVo kan optages på serverens storagesystem fra Windows Home Server konsol, og senere afspilles på enhver kompatibel enhed - din computer, Xbox, Playstation 3, osv Indholdet kan endda genindlæses tilbage på din TiVo efter den er gemt på din HP-server. Dette giver din TiVo meget mere lagerkapacitet end før, og sikrer, at du aldrig behøver at slette dine yndlingsprogrammer.

Levende Kamera Feeds

Hvis du har beskyttet dit hjem med videoovervågning, eller agter at i fremtiden, add-ons til din HP-serveren kan være et uvurderligt redskab i overvågningen dit kamera feeds. En sådan tilføjelse er D-Link D-ViewCam, kompatibelt med en bred vifte af D-Link kameramodeller. Dette giver dig mulighed for at styre op til fire kameraer, optagelse, streaming og kameraindstillinger. Hvad enten hjemme eller logget på eksternt via internettet, nemt sukkerærter din live feeds gennem konsollen af ​​din Windows Home Server og være sikker på dit hjem sikkerhed.


relaterede artikler