Hvordan at opretholde Domæne Age efter køb

April 25

De fleste søgemaskine optimering (SEO) fagfolk mener domænenavne med en historie af at levere kvalitet rang bedre på søgewebsteder end nye domæner med ingen historie. Industri ledere som Google, Yahoo! og Bing ikke kun holde styr på et domæne indhold, men også domænets levetid. Ligesom du måske alder vin eller ost efter købet for bedre smag, er der en række trin, du kan tage for at maksimere fordelene ved ældning et nyt domæne eller opretholde en alder af et navn erhvervet fra en tredjepart.

Instruktioner

1 Forny domæne på-tid hvert år. Domæner mister deres alder på udløber, selvom du omregistrere dem senere. Opsæt automatisk fornyelse på din domæneregistrator eller registrere et domæne for flere år for at undgå en utilsigtet udløb.

2 Opretholde en aktiv hjemmeside på domænet. Søgemaskiner kontrollere indholdet af domæner regelmæssigt og ikke ser positivt på "parkering sider" --- steder med en parkeret navn, der viser reklamer eller pladsholder indhold. Mange SEO eksperter mener en gammel domæne med en historie af at stille indholdet kvalitet vil rang bedre på søgewebsteder end parkering sider.

3 Hold det domæne indekseret i søgemaskinerne. Indsend dit domæne for at søge sites som Google, Yahoo! og Microsoft Bing. Byg links til dit domæne for at sikre søgemaskinespiders finde dit websted. Det er lettere at drage fordel af fordelene ved alder, hvis domænet allerede er indekseret i søgemaskiner.