Sådan åbnes en seriel COM port

June 2

Åbning af en seriel COM-port indebærer arbejder med computerens side router indstillinger. en COM-port er typisk åbnes for at tillade et bestemt program eller enhed, såsom en fildeling program peer-to-peer, til at betjene uafbrudt over din internetforbindelse. Ligegyldigt hvilken type router du har, kan du åbne en seriel COM-port for et program til brug i blot et par minutter ved hjælp af din webbrowser.

Instruktioner

1 Åbn din webbrowser.

2 Gå til dit netværk routerens "Indstillinger" side. Dette indebærer at skrive IP-adressen på din router i "Address" bar på din Web browser og trykke på "Enter" på tastaturet. Hvis du ikke har skrevet ned IP-adressen på din router, vil det blive trykt i den originale brugsvejledning, der fulgte med enheden. Du kan også finde den på din router producentens websted.

3 Log ind på routeren "Indstillinger" side ved hjælp af brugernavn og adgangskode, du oprettede, da du indstillede din router for første gang. Klik på "Log ind" for at se routerens "Indstillinger" side.

4 Klik på "Port" fanen. Bemærk, at nogle routere kan kalde denne "Programmer" fanen, og andre kan simpelthen kalder det fanebladet "Gaming" (på grund af det faktum, at komme online med spil-systemer, såsom Sony PlayStation 3 eller Xbox 360, vil kræve, at du ændrer router indstillinger ved hjælp dette vindue).

5 Skriv den serielle COM port nummer, som du vil åbne ind i feltet på skærmen. Når du har angivet den serielle COM-port, skal du klikke på "Gem" for at gemme dine ændringer. Havnen vil nu være åben for din software eller hardware til at bruge.


relaterede artikler