Sådan ændres dvaletilstand

July 30

Sådan ændres dvaletilstand


For at hjælpe spare energi, computere har flere strømstyring til at bruge den mindste mængde strøm som muligt og stadig udføre til deres fulde potentiale. En af de mest bekvemme strømstyring er dvaletilstand, hvilket får skærmen til at slukke og alle programmer til midlertidigt pause. I modsætning til dvaletilstand, kan computeren starter typisk op igen med det samme, når det kommer ud af dvaletilstand. Denne funktion er tilgængelig på både Apple og Windows-computere.

Instruktioner

Apple-computere

1 Åbn Systemindstillinger i Apple-menuen. Klik på "Energy Saver" ikonet.

2 Klik på "Sleep" -fanen øverst i vinduet Energibesparelse.

3 Juster skyderne i henhold til dine præferencer. Den øverste bar sætter computeren på vågeblus, når den forbliver inaktiv i alt fra et minut til tre timer. Den nederste bar sætter kun visningen til at sove, når det forbliver inaktiv i alt fra et minut til tre timer. Sæt kryds i feltet ud for "Sæt harddisken (e) på vågeblus når det er muligt", hvis du vil have hver harddisk inde i - eller tilsluttet - computeren til at gå i dvaletilstand.

4 Klik på knappen "Schedule" i vinduet Energibesparelse til at oprette en tid på, at computeren automatisk vågner op eller gå på vågeblus. Sæt kryds i feltet ud for "Start op eller vågne" og vælg tid i marken til højre i vinduet for at få computeren tænde på et bestemt tidspunkt hver dag. Sæt kryds i boksen ved siden af ​​drop-down menuen under "Start", og vælg enten "Luk" eller "Sleep" for at indstille en automatisk sleep tid. Klik på "OK" for at bekræfte ændringerne.

5 Luk vinduet, når du foretager justeringer.

Windows-computere

6 Åbn menuen start og skriv "magt" i søgefeltet. Vælg "Power Options" ikonet fra søgeresultaterne.

7 Klik på "Skift når computeren sover" fra listen af ​​muligheder i venstre side af vinduet Strømstyring.

8 Klik på rullemenuen ud for "Sæt computeren på vågeblus:" og vælg et tidspunkt, der spænder fra et minut til fem timer. Hvis du bruger en bærbar computer, kan du vælge forskellige muligheder for, når computeren kører væk fra batteriet, og når den er tilsluttet.

9 Klik på "Gem ændringer", og lukke vinduet efter ændringerne er foretaget.