Har jeg REFOG på min computer?

August 14

REFOG er en personlig overvågning software, der giver dig mulighed for at holde styr på, hvad brugerne foretager sig på en computer. Det er kompatibelt med Windows og Mac-operativsystemer. Du kan vide, om du har REFOG på din computer afhængigt af indstillingerne administratorrettigheder fordi programmet kan indstilles som skjult eller vises.

Fungere

REFOG er en computer overvågning program, der giver en administrator til at overvåge de daglige opgaver, såsom programmer, der bruges og web-søgninger. Uanset om personlig eller erhvervsmæssig brug, REFOG giver fjernovervågning via e-mail. Med real-time advarsler, det giver konstant beskyttelse, og advarer administratoren af ​​uautoriseret indhold eller potentielt farlige websteder straks.

usynlighed

Som standard vises REFOG i menuen Start, hvis den er installeret. Hvis du klikker på Start-menuen, vises den på "Alle programmer" liste. På en kompatibel Mac, vises den i mappen Programmer. Men hvis administratoren aktiveret indstillingerne usynlighed, REFOG vises ikke på proceslinjen eller menuen Start. Kun administrator kan aktivere usynlighed. I et sådant tilfælde, er det kun programmets administrator ved, om programmet er installeret eller ej.

Beskyttelse Password

Når REFOG er skjult, er det automatisk beskyttet mod at blive blokeret eller afinstalleret. Hvis programmet administrator konfigurerer den med en adgangskode, kan REFOG ikke ses, blokeres eller afinstalleres uden at indtaste adgangskoden. Denne sikkerhedsforanstaltning er designet til at forhindre uautoriseret brug.

Notifikation

Ifølge udviklerne, de "REFOG End User License Agreement" hedder det, at en administrator bør underrette ansatte eller organisation medlemmer, hvis programmet er installeret. Selvom overvågede data ikke sendes tilbage til en online server, der overvåges har ret til at vide.


relaterede artikler