Sådan geninstalleres Windows Installer

June 5

Windows Installer er en integreret del af Windows-operativsystemet. Hvis installationsprogrammet har dele mangler, det eneste sted, hvor du kan finde de dele til at erstatte dem er på installationen medier (cd eller dvd). Heldigvis Microsoft inkluderet en proces, hvor du kan automatisk forsøge at reparere alle dele af det operativsystem, kan blive beskadiget, alle på én gang, og uden at du behøver at vide, hvilke dele at fastsætte. Bare placere din installation medier i computeren, og lad den reparere sig selv.

Instruktioner

1 Placer Windows-installation medier den i din computer (CD eller DVD-drev).

2 Genstart computeren og boot fra cd / dvd. Nogle computere vil gøre dette automatisk, nogle vil bede dig om at "Tryk på en tast for at starte fra cd."

3 Efter installation skærmbilledet Windows vises, tryk på "Enter" for at fortsætte installationen. Vær sikker på at du IKKE trykke på "R" tasten på denne skærm til reparation, vil vi gøre det på et senere skærm.

4 Tryk på "F8" -tasten enig med licensaftalen i Windows.

5 Tryk på "R" tasten nu for at starte reparationsprocessen og forsøge at reparere den aktuelle Windows-installation. Windows-systemet vil derefter få adgang til alle dele af operativsystemet, herunder Windows Installer, og vil forsøge at reparere noget, der mangler eller er blevet fjernet.


relaterede artikler