Sådan fjernes en Billede Tag i Facebook

January 28

Sådan fjernes en Billede Tag i Facebook


Facebook tagging gør det nemt at dele billeder med dine venner på social networking site. Når du uploader et billede, der har din Facebook-ven i det, kan du bare tagge hendes navn til at sende en kopi af billedet til hendes profil. Ligesom du kan tagge dine venner, kan de mærke dig. Du kan ikke stoppe nogen fra at tagge dig, men du kan fjerne ethvert foto tag, du ikke kan lide.

Instruktioner

1 Peg din browser til det foto, du er tagget i. Alle de billeder, du er tagget i, kan findes ved at klikke på linket "Billeder" under dit profilbillede på din side. Tagged billeder vises i afsnittet "Billeder og videoer af dig", lige under dine albums.

2 Klik en gang på et billede miniature for at åbne visningen i fuld størrelse.

3 Find dit navn under billedet. Klik på "Fjern Tag" linket umiddelbart til højre for dit navn.


relaterede artikler