Sådan Transfer en e-mailadresse fra en computer til en anden

February 22

Sådan Transfer en e-mailadresse fra en computer til en anden


Når du køber en ny computer, kan det være forvirrende at holde styr på oplysningerne på din gamle computer, der skal overføres. Overførsel e-mails og e-mail-adresse er blot en af ​​de trin, du bliver nødt til at tage. Du behøver kun at overføre din e-mail til den nye computer, hvis du bruger Microsoft Outlook til at gemme dine filer. Hvis du se dine meddelelser på en internetbrowser kun, kan du fortsætte uden overførsler.

Instruktioner

1 Vedhæft din bærbare harddisk til den gamle computer. Fastgør data og strømkabler og tænde den. Dette drev vil blive brugt til at gemme dine e-mails, og derefter overføre dem til den nye computer.

2 Åbn Microsoft Outlook fra menuen "starter". Klik på "File" og derefter klikke på nedad overfor pilene nederst i menuen for at vise alle de muligheder.

3 Klik på "Arkiv ..." Vælg indstillingen til "Arkiver denne mappe og alle undermapper:.." Klik på "Personlige mapper" på listen. Dette vil omfatte alle dine e-mails.

4 Nederst i vinduet i "Archive File:" sektionen, klik på "gennemse". Klik på "Denne computer" til venstre og dobbeltklik på navnet på din bærbare harddisk fra listen. Åbn en mappe i dette vindue på harddisken, hvor du kan gemme de arkiverede filer.

5 Klik på "OK" i både åbne vinduer for at gemme indstillingerne, derefter begynde arkivet processen. Vent på arkivet for at fuldføre. Du kan fortælle, når processen er afsluttet, når der ikke er nogen aktivitet nederst til højre i vinduet Outlook, hvilket indikerer, at arkivering sker.

6 Skub den eksterne harddisk fra computeren ved hjælp af Eject-hardware program vises i Windows-proceslinjen. Klik på "Skub ud" ikonet og vælg din harddisk for at forhindre tab af data.

7 Slut den bærbare harddisk til din nye computer. Åbn Microsoft Outlook og klik på menuen "Filer". Klik på "Import og eksport ..."

8 Vælg muligheden for at "Importer fra et andet program eller en fil. Og klik på" Næste ". Vælg" Personlig (.pst) "fra listen og derefter" Næste ".

9 I "fil til Import" sektionen, klik på "Gennemse ..." og find din bærbare harddisk og den gemte arkivfil. Klik på "OK" og derefter "Næste". Klik på "Afslut" for at få dine e-mails, der importeres.