Sådan oprettes en gratis hjemmeside for Fun & Entertainment

February 20

Sådan oprettes en gratis hjemmeside for Fun & Entertainment


Der er en række forskellige måder at oprette din egen hjemmeside for sjov og gratis. På tværs af internettet er flere værktøjer, hver ideel til forskellige formål, der tillader dig at oprette din egen gratis hjemmeside. Hvis du leder efter en grundlæggende måde at dele dine fotos og måske endda en lejlighedsvis blogindlæg: Windows Live Spaces kan være ideel. Hvis du ønsker at dele links til dine foretrukne hjemmesider, fotos og YouTube-videoer, kan Tumblr være det bedste valg. Hvis du er interesseret i at skrive udførligt om dit foretrukne emne, så Blogger kan være ideel.

Instruktioner

Tilmeld dig Windows Live Spaces

1 Naviger til Windows Live Spaces hjemmeside (se Referencer).

2 Log ind med din Windows Live-konto, eller hvis du ikke allerede har fået en Windows Live-konto, så meld dig til en. Hvis du har en Xbox Live, MSN Messenger eller Hotmail-konto, så har du allerede en Windows Live-konto, du kan bruge. Hvis ikke, alt du behøver er en e-mailadresse og udfylde nogle grundlæggende oplysninger. Du skal bekræfte din e-mailadresse, før du kan begynde at bruge Windows Live Spaces.

3 Klik på Opret din Space link. På tværs af toppen er flere ikoner for en guidet opsætning af dit rum.

4 Klik på Vælg Web-adresse. Vælg en URL til din hjemmeside og se de ledige. Du kan ikke ændre denne adresse, når den er indstillet, så vælg omhyggeligt. Når du har bekræftet den webadresse, du vil, vil du blive sendt tilbage til den forrige side. Nu, at du har indstillet din plads kan du tilføje billeder, blogindlæg, og opdatere din profil med oplysninger om dine yndlingsbøger og film.

Tilmeld dig Blogger

5 Naviger til Blogger-websted (se Referencer).

6 Log ind med din Google-konto, eller hvis du ikke har en Google-konto, skal du oprette en. Hvis du har en Gmail-konto, har du en Google-konto. Hvis du har brug for at tilmelde dig en alt du behøver, er en e-mailadresse, og du bliver nødt til at bekræfte din e-mailadresse, før du kan begynde at oprette din hjemmeside. Når du er logget ind med din Google-konto, vil du blive ført til en side beder dig om at oprette din nye hjemmeside.

7 Indtast en titel til din hjemmeside og indstille URL-adresse. Du kan ændre begge disse helst du vil, så, hvis du ikke er sikker på hvad jeg skal kalde dit websted endnu, kan du bruge en pladsholder navn for nu og komme tilbage til det senere. Når du har en titel og adresse, vil du blive bedt om at vælge en skabelon, der vil sætte udseendet af hjemmesiden. Når du har valgt den skabelon, kan du begynde at skrive om dit foretrukne emne eller udforske indstillingerne for at tilpasse hjemmesiden til din tilfredshed.

Tilmeld dig Tumblr

8 Naviger til Tumblr stedet (se adressen i Referencer nedenfor).

9 Tilmeld dig en Tumblr blog. Brug en gyldig e-mail-adresse, oprette en adgangskode og vælge en adresse. Du kan ændre adressen på ethvert tidspunkt.

10 Klik på "Tilmeld dig og begynde at sende" at komme i gang. Tumblr åbner med en tutorial, der guider dig gennem at komme i gang. Det har du angive navn for blog og andre indstillinger, og derefter inviterer dig til at oprette dit første indlæg, og guider dig igennem hvordan du får stillingen.