Hvordan kan jeg Hook My Printer til Min Rg54GS2 MSI Wireless Router?

February 11

Mange moderne printere kommer med evnen til at blive hooked op trådløst til en trådløs router. Hvis du ejer en trådløs printer og en MSI Rg54GS2 trådløs router, kan du være på udkig for at tilslutte de to sammen. Tilslutning din trådløse printer til MSI Rg54GS2 routeren kræver blot at have de korrekte oplysninger om din router og kører installationsprogrammet til printeren.

Instruktioner

1 Gå til 192.168.0.1 i din browser for at få adgang til Admin panel til din MSI Rg54GS2 router. Indtast brugernavn og adgangskode for routeren. Hvis du ikke kender brugernavn og adgangskode, skal du kontakte din router manual.

2 Klik på "Wireless" og derefter klikke på "Sikkerhed". Skriv ned netværkets navn og adgangskode til dit trådløse netværk, som du får brug for det til at tilslutte din printer til den trådløse router.

3 Indsæt software-cd'en for dit trådløse stand printer. Klik på "Kør" for at køre installationsguiden.

4 Klik på "Install Network / trådløs enhed" på installationsguiden dialogboksen.

5 Klik på "Næste" for at begynde at installere printeren.

6 Slut printeren til computeren via USB-kabel, når bedt om at af installatøren. Dette er kun midlertidig, så installationsprogrammet kan konfigurere printeren til dig.

7 Indtast netværkets navn og adgangskode erhvervet i trin 2. Klik på "Næste".

8 Tag kablet, når du bliver bedt om af installatøren. Klik på "Finish" for at fuldføre processen med at tilslutte printeren til din MSI Rg54GS2 Wireless Router.