Hvad er de Knapper på foran min HP 6122?

July 14

HP 6122 color inkjet printer fra Hewlett Packard (HP) er en lille, enkel printer designet til private eller små-kontormiljøer. HP 6122 har kun nogle få knapper og lys, der tilbyder en meget enkel, brugervenlig grænseflade.

Afbryder / Lys

Den effekt knappen bruges til at tænde printeren og fra. Når printeren er tændt, knappen lyser grønt. Når printeren behandler et udskriftsjob, de magt knappen blinker.

Genoptag-knap / Lys

Den "Genoptag" knappen og lys alarm dig, når et udskriftsjob midlertidigt sat på pause, som når printeren er løbet tør for papir, eller når der er papirstop, og derefter igen bruges til at fortælle printeren til at fortsætte. Når printeren har midlertidigt afbrudt et udskriftsjob på grund af et problem, de "Genoptag" knappen blinker. På det tidspunkt, tilføje mere papir til printerens bakke eller fjern papirstoppet, hvis der er en. Tryk derefter på "Genoptag" knappen.

knappen Annuller

Den "Cancel" knappen bruges til at annullere udskriftsjobbet. Tryk på knappen "Annuller" og printeren stopper udskrivningen og sender sin hukommelse.

Print Cartridge status Light

Blækpatronen status lys bruges til at advare dig, når printerens blækpatron skal udskiftes. Når printeren registrerer, at det kører tør for blæk, blækpatronens status blinker.


relaterede artikler