Hvordan at reparere en computer, der ikke fuldføre Boot

April 26

Boot problemer på en computer kan være frustrerende, da de fleste brugere har en vis anelse om hvad man skal gøre inde fra operativsystemmiljø men lidt idé, når computeren nægter at starte. Mange problemer, nogle af dem hardware-relateret, kan standse boot processen. Et godt første valg til at forsøge at løse problemet er reparation nytte på installations DVD til de nyeste versioner af Windows. Selv om det ikke kan løse hardware, kan værktøjet automatisk ændre mange boot problemer.

Instruktioner

Indsæt installations-dvd'en

1 Indsæt Windows installation disk i dvd-drevet. Genstart computeren.

2 Tryk på en tast når du bliver bedt at starte fra dvd. Hvis din pc ikke er konfigureret til at starte fra dvd-drevet, når der registreres et operativsystem disk, kan du nødt til at ændre indstillingerne i BIOS under opstart. Kontakt din PC brugerguide i dette tilfælde.

3 Vælg sprogindstillinger, og klik "Næste". Klik på "Reparer computeren." Vælg det drev, der indeholder Windows og trykke på "Næste" for at scanne computeren og reparere startproblem. Den nytte kan genstarte pc'en, som den udfører reparationer.