Sådan Konverter txt til .pdf

November 4

Sådan Konverter txt til .pdf


En tekstfil (TXT) er en enkel, uformateret fil, der indeholder tekst. En PDF-fil er en Portable Document Format fil, der bruges til at dele dokumenter på tværs platform. PDF-filer hovedsagelig afgive et billede af tekst og grafik filer derefter præsentere dem som de blev skabt, uanset operativsystem disse filer blev skabt på. PDF er derfor en af ​​de mest populære filformater til at udveksle dokumenter. Turning en tekst fil i en PDF-fil er enkel. Alt du behøver er en virtuel PDF-printer, og du kan slå enhver TXT-fil til en PDF.

Instruktioner

1 Hent og installer eventuelle virtuel PDF-printer. Der er mange tilgængelige - flere uden beregning (se ressourcer). En virtuel PDF-printer installeres som en printer på dit system og giver dig mulighed for at udskrive tekstfiler og andre dokumenter som PDF-filer. Alle disse virtuelle printere fungerer stort set de samme.

2 Åbn tekst dokument, du vil konvertere til en PDF-fil. Der er ingen grund til at åbne et separat program. Konverteringen vil ske strengt gennem udskrivningskommandoen af ​​den software, du åbner din tekstfil i. Dette vil typisk være Notesblok.

3 Gå til menuen "Filer" og vælg kommandoen "Udskriv". Under "Vælg printer" i din printer dialog, skal du vælge den virtuelle printer du har installeret. Klik på knappen "Udskriv" og en dialogboks åbner beder dig om at navngive din fil. Gå til den placering, hvor du vil gemme filen, skriv et navn til filen, og klik derefter på "OK". Din tekst fil vil blive gemt som et PDF-dokument.