Hvordan man arbejder med Yahoo! Messenger Kontakt Info

October 30

Kontaktoplysninger i Yahoo! Messenger er en god måde at organisere vigtige navne, numre og adresser til virksomheder kontakter. Det kan også være en god måde at få at vide mere om venner. Men kontaktoplysninger i Yahoo Messenger er mere end en adressebog, fordi de oplysninger, du indtaster bruges til at udføre handlinger såsom at sende en mail eller ringe en kontakt.

Instruktioner

Indtast dit Yahoo! Messenger Kontakt Info

1 Gå til "Messenger" i menuen i Yahoo! Messenger og vælg "My Kontaktoplysninger." Dette er den information andre ser, når de får adgang dine kontaktoplysninger.

2 Skriv dit fulde navn. Under dit navn, bemærk kaldenavn tekstfeltet. Dette er det navn, der vises på andre brugeres messenger lister. Indtast et navn, der siger noget om dig og lader folk vide, hvem du er.

3 Brug fanerne til at tilføje yderligere kontakt info til arbejde og hjem. Husk denne information er synlig for alle dine Yahoo! Messenger-kontaktpersoner.

4 Tilføj nogle personlige oplysninger. Under fanebladet "Datoer", kan du tilføje din fødselsdag og jubilæum. Fanen "Notes" er stedet at fortælle lidt mere om dig selv, dine interesser og dine hobbyer.

Se og Opdater andre brugeres Kontakt Info

5 Højreklik på en kontaktperson, og vælg "Kontaktoplysninger". Dette bringer et vindue ligesom dine kontaktoplysninger kun med en andens kontakt info.

6 Se info for at se, som beskriver brugeren har udfyldt.

7 Tilføj eller opdatere kontaktoplysninger til at fuldføre kontaktens detaljer. Ligesom du har indtastet dine oplysninger, udfylde navn og kaldenavn felterne og bruge fanerne for at tilføje yderligere detaljer. Alle oplysninger, du indtaster tilsidesætter Yahoo! Messenger brugerens eksisterende info.


relaterede artikler