Sådan Remove Duplicate Emails i Outlook Express

December 15

Hvis du oplever dubletter af e-mails i Microsoft Outlook Express-konto, kan det blive en skræmmende opgave at slette hver e-mail én ad gangen. En af de nemmeste løsninger er at downloade software, der har specialiseret sig i at fjerne dublerede e-mails. Noget software til rådighed, er for alle e-udbydere, men ikke fokuserer på Outlook Express (og kan også være dyrt). Men med ansøgningen fjerne dubletter fra Outlook Express, softwaren er specifik for Outlook Express og gjort til en enkel proces.

Instruktioner

1 Hent den gratis prøveversion af fjerne dubletter fra Outlook Express (se Referencer nedenfor). Sørg for at teste softwaren først, før de køber det. Den gratis prøveversion varer i 30 dage og vil stadig slette alle dublerede emails i din Outlook Express, men det vil kun lade dig slette fem ad gangen.

2 Installer programmet. Klik på din "Start" knappen og derefter klikke på "Programmer" valgmulighed. Find "MAPILab" ikonet og klik på det. Vælg den mulighed for at installere fjerne dubletter fra Outlook Express.

3 Klik på knappen "Næste" og derefter læse de vilkår og aftale. Klik på "Ja" knappen, og softwaren vil installere. Klik på knappen "Afslut" for at afslutte installationen. Gem programmet på dit skrivebord og lukke ud af pop-up boksen.

4 Klik på fjerne dubletter fra Outlook Express ikonet fra skrivebordet for at køre programmet. På toppen af ​​ansøgningen, skal du vælge den tid span af søgning via email historie. Du kan vælge fra en dag til en uge at så langt tilbage som du gerne vil. Klik på "Kør nu" knappen øverst på skærmen, og programmet vil begynde at lede efter alle dubletter i din Outlook Express.

5 Klik på muligheden for at sortere de slettede e-mails, der er blevet fundet. Vælg at slette, slette permanent, mærket med flag eller kopiere og flytte til en ny mappe. Med den gratis prøveversion kan du kun fjerne fem dubletter på et tidspunkt, men du kan fortsætte søgeprocessen at fjerne alle dine dublerede e-mails.


relaterede artikler