Sådan foretages fejlfinding en IBM ThinkPad T43

April 30

Sådan foretages fejlfinding en IBM ThinkPad T43


Computer problemer er en notorisk frustrerende oplevelse. De ødelægge din produktivitet og kan ende med at koste dig penge, hvis du sender din computer til reparation. Heldigvis kan du spare tid og penge ved at løse mange computer problemer på egen hånd. Du kan gøre dette ved blot at fjerne kilder til problemet i en trinvis måde. Processen er især enkel på en IBM ThinkPad T43, da det leveres med software til at gøre fejlfinding så effektiv som muligt.

Instruktioner

Hvis dit T43 ikke kan tændes

1 Luk skærmen på din T43 og vend den om. Find batteriet på bagsiden af ​​din enhed. Fjern batteriet ved at skubbe skyderen mod symbolet på en åben lås, og skubbe det ud af dens rum.

2 Sådan foretages fejlfinding en IBM ThinkPad T43

Sørg for, at adapteren fungerer korrekt.

Sæt din AC-adapter ind i bagsiden af ​​din T43, og tilslut den til en strømkilde. Sørg for, at der ikke er løse forbindelser på selve adapteren. Åbn skærmen og tænde din T43 ved at trykke den cirkulære knap over tastaturet. Hvis din T43 ikke tænder, så kan du bruge en ny AC-adapter.

3 Sæt batteriet i din T43. Efterlad din T43 med batteriet og lysnetadapteren vedlægges til cirka en time, for at give dit batteri en chance for at oplade. Fjern derefter netadapteren og magten din T43 på. Hvis din T43 ikke vil tænde med batteriet installeret, skal du muligvis et nyt batteri.

Hvis dit operativsystem ikke indlæses

4 Power din T43 på. Mens din laptop starter op, trykke på den blå "Access IBM" knappen placeret over tastaturet. Vælg "Rescue and Recovery."

5 Følg instruktionerne på skærmen for at køre diagnostiske test på din T43. Access IBM nytte vil advare dig om eventuelle problemer, den finder med din hardware og drivere. Det vil så give enkle instruktioner om, hvordan til at løse problemet.

6 Brug Access IBM værktøj til at gendanne T43 software til dets oprindelige tilstand (første, se afsnittet "Advarsler" i denne artikel). Vælg "Rescue and Recovery," i Access IBM nytte. Vælg derefter "Gendan dit system," og "Gendan min harddisk til den oprindelige fabrikstilstand."

Hvis problemet opstår i Windows

7 Kør "PC-Doctor til Windows", som kommer præinstalleret på alle ThinkPad T43s. Klik på Windows i nederste venstre hjørne af skærmen, og klik på "Programmer" eller "Alle programmer". Følg instruktionerne på skærmen for at udføre diagnostiske tests på din T43 komponenter.

8 Vær opmærksom på, hvilke programmer du bruger, når problemet opstår. Hvis du opdager, at problemet kun opstår, når du bruger et bestemt program, skal du prøve at geninstallere programmet for at se, om problemet ophører.

9 Update Windows. Microsoft ofte bekendtgørelser almindelige problemer med Windows og frigiver opdateringer for at løse dem. Du kan opdatere Windows ved at følge linket "Windows Update" i afsnittet Ressourcer.


relaterede artikler