MySQL DBA Tutorial

August 29

MySQL DBA Tutorial


MySQL er en open-source database management system. Som en database administrator, skal du foretage forskellige database-relaterede opgaver, såsom at oprette databaser, tabeller og procedurer og udføre SQL-forespørgsler. phpMyAdmin er en brugervenlig grænseflade, som gør det muligt at udføre mange MySQL opgaver nemt.

Instruktioner

1 Få adgang til din MySQL ved hjælp af phpMyAdmin via linket http://www.yourdomain.com/phpmyadmin/. Indtast dit brugernavn og kodeord for at komme ind på phpMyAdmin interface.

2 Klik på din eksisterende database i venstre rude i vinduet. Opret en ny tabel ved at indtaste et navn og angive antallet af felter under "Opret ny tabel" etiket. Klik på "Go".

3 Opret felter til den nye tabel, såsom "id", "navn" og "telefon" på det følgende skærmbillede. Angiv datatyper for felterne ved at klikke på drop-down muligheder i kolonnen "Type". De datatyper kan specificeres således: id er defineret som "INT", mens resten af ​​felterne er defineret som "CHAR." Klik på "Gem".

4 Klik på fanen "Indsæt" for at indsætte data til den nye tabel. Indtast "1" i "id" tekstfeltet, "John" i "navn" tekstfeltet og "1234" på telefonen tekstboksen under "Value" etiket. Vælg "Tilbage til forrige side" og klik på "Go" for at afslutte indsætte.

5 Sikkerhedskopier din database ved at klikke på navnet database i venstre rude. Klik på "Export" fanen. Check "struktur" og "data" radioknapper. Vælg "Gem som filer" og "zippet" afkrydsningsfelt, og klik på "Go". En zip arkiv fil med din database derefter oprettet.


relaterede artikler