Sådan oprettes en hjemmeside på Google Docs

May 5

Sådan oprettes en hjemmeside på Google Docs


De fleste mennesker, der skaber en professionel eller firma hjemmeside bruger betydelige mængder af tid og ressourcer på dets oprettelse. De har brug for de værktøjer, en web builder program og webhost tilbyder. Andre, derimod, kan ønske at sætte en simpel hjemmeside, måske med personlige, familiemæssige eller samfundsinformation, der ikke kræver en professionel webhost eller web builder program. Google Dokumenter tilbyder en sådan mulighed.

Instruktioner

1 Klik på "Opret en konto" på Gmail hjemmeside og indsende den nødvendige personlige og kontaktoplysninger. Indtast sikkerhedskoden, og åbne den nye konto Gmail hjemmeside.

2 Klik på "Dokumenter" i øverste venstre side af Gmail hjemmeside.

3 Klik på "Opret ny" knappen i øverste venstre i menuen i venstre side af skærmen. Klik på "Dokument" fra drop-down menuen.

4 Opret dokumentet. Indtast din tekst, formatering det med værktøjer på "Format" knappen på værktøjslinjen. Indsæt links, billeder, tegninger og tabeller ved at bruge knappen "Indsæt" på værktøjslinjen og klikke på det valgte emne til at indsætte fra drop-down menuen. Klik på "Saved", når du har udfyldt dokumentet.

5 Klik på "Del" knappen i øverste højre side af skærmen, over dokumentvinduet. Klik på "Udgiv som en webside" fra drop-down menuen.

6 Klik på "Publish dokument" på "Sådan oprettes en hjemmeside på Google Docs" side. Dokumentet vil offentliggøre en hjemmeside med en unik webadresse, hvor dokumentet skaberen kan sende til andre personer, der ønsker at se Google website dokumentet.

TIPS

  • Klik på feltet ud for "Automatisk genudgive når der foretages ændringer", hvis du ønsker hjemmesiden til at opdatere, når du foretager ændringer.

relaterede artikler