Sådan Count Your Antal Twitter Hits

May 3

Sådan Count Your Antal Twitter Hits


Forskning udført af comScore, en internet forskningsinstitution, og rapporteret af Search Engine Watch, viser, at kvidre vækst i begyndelsen af ​​2009 var eksplosiv. Mellem december 2008 og februar 2009 Twitter trafik voksede fra 4 millioner til 10 millioner besøgende om måneden. Med så meget trafik, kan Twitter være et magtfuldt redskab. For at gøre den bedste brug af Twitter, du har brug for en måde at præcist at spore den trafik, der kommer til dit websted fra dine Twitter-indlæg. Med Google Analytics og et link shortener ligesom Tweetburner, kan du se, hvor mange mennesker nå dit website fra Twitter.

Instruktioner

1 Log ind på URL tagging funktionen i Google Analytics-konto knyttet til din hjemmeside.

2 Indtast destination URL-the side på dit websted, som du planlægger at spore Twitter hits-ind hjemmesiden URL.

3 Indtast en sporing navn i Source, Medium og Kampagne felter. "Twitter" er et oplagt valg.

4 Klik på "Generer webadresse." Google Analytics giver dig en webadresse, som du kan bruge i dine Twitter indlæg. Når nogen klikker denne webadresse, vil Google Analytics rapporterer det som et hit for sporing navnet Twitter. URL'en vil have for mange tegn til brug på Twitter, selv om, så du skal forkorte det.

5 Gå til Tweetburner.com og indtast det link, du genererede i trin 4 i feltet.

6 Klik på "Afkort det."

7 Kopier link, Tweetburner skaber for dig.

8 Log på din Twitter-konto og bruge den forkortede linket i dine Twitter-indlæg.

9 Spor din Twitter-hits i Google Analytics. Det vil automatisk vise dig, hvor mange besøgende kommer til dit websted ved hjælp af URL du genererede.