Sådan Ping en opdateret WordPress side

July 10

En ping er en enkel måde at anmelde søgemaskiner du har opdateret din WordPress blog. Den ping indeholder adressen på din blog og ved modtagelse af det, en søgemaskine tilføjer din blog til køen af ​​hjemmesider, der skal gennemsøges for nyt indhold. Hvis din blog ikke er indekseret endnu, kan en ping hjælpe med at anmelde søgemaskiner den findes. Hvis bloggen allerede er indekseret, kan en ping hjælpe nyt indhold få indekseret hurtigere. WordPress bruger automatisk en ping tjeneste at anmelde flere søgemaskiner, hver gang du udgiver nyt indhold. Du kan også pinge manuelt.

Instruktioner

1 Naviger i din browser for pingomatic.com. Skriv navnet på din WordPress blog, bloggen adresse og eventuelt adressen for RSS-feed (normalt www.domain.com/feed~~V eller www.domain.com/rss). Klik på linket "Check All" ved siden af ​​"Almindelige Services" at pinge alle de mest almindelige søgemaskiner, herunder Yahoo! og Google. Kontroller eventuelle specialiserede tjenester på højre vedrørende indholdet af din blog, så som "Audio Weblogs." Klik på "Send Pinger" knappen i bunden.

2 Naviger til pingler.com. Indtast navnet på din blog i "Title" feltet og skriv adressen i "URL" feltet. Klik på drop-down menuen ved siden af ​​"Kategori", og vælg temaet for din blog, såsom "underholdning" eller "Uddannelse". Klik på "Captcha Code" feltet og indtast det alfanumeriske kode, der vises i boksen nedenfor. Klik på den orange "Ping!" knap.

3 Naviger til pingates.com. Indtast navnet på din blog i "Blog Title" feltet og skriv adressen i "Blog URL" feltet. Klik på linket "Check alle" for at pinge alle tilgængelige søgemaskiner. Klik inde i tekstfeltet nederst på siden og indtaste de bogstaver, der vises i billedet ovenfor. Klik på "Send Pinger" knappen.

TIPS

  • Mange søgemaskiner accepterer ikke mere end en ping inden for en 24-timers periode. Søgemaskiner bruger "Web crawling" robotter, der konstant scanne nettet for nyt indhold og føje det til deres indeks. Pinge en søgemaskine mere end én gang i en 24-timers periode, vil ikke medføre, at søgemaskinen at indeksere dit nye indhold hurtigere og kan faktisk forsinke den hastighed, som dit indhold gennemgås.
  • Du kan se listen over ping-tjenester din WordPress blog bruger automatisk, skal du klikke på "Indstillinger" på venstre side af instrumentbrættet, og klik derefter på "Writing." Listen over ping-tjenester er placeret i boksen "Update Services" nederst i vinduet.

relaterede artikler